Premier Ultimateren 2020
Tom Kristian Horvei
Publisert 20.11.2020 09:52
Oppdatert 20.11.2020 09:52
Premier Ultimateren 2020
ÅRETS PREMIER I ULTIMATEREN ER KLARE!

I samarbeid med vår gode utstyrspartner Jaktia, har Ultimatergeneral Rolf Kristian Fevik gleden av å presentere det første premiepakken i Ultimaterens historie. Den skuffer ikke! Førstepremien er ikke mindre enn en nydelig Beretta Silver Pigeon til en verdi av 24995,- ! Videre nedover premiebordet finner vi en topp fiskepakke fra Daiwa til en verdi av 4995, og for tredjeplass kan du vandre av gårde med splitter nye Crispi Villmark Jaktia Edition! Skulle du havne på fjerde eller femteplass kan du allikevel lyse opp hverdagen med en flott hodelykt fra ledlenser! Best i motsatt får en flott sekk fra Fjellreven, og beste junior og barn får kniver så de kan spisse sin kompetanse. Jaktia stiller også med uttrekspremier til noen heldig utvalgte som har vært med på Ultimateren i 2020, og vi håper premiebordet vil inspirere til ennå økt konkurranse i 2021!

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.