Riflebanen åpner!
Espen Venli / Atle Johnsen
Publisert 08.05.2020 06:48
Oppdatert 12.05.2020 15:41
Riflebanen åpner!
Oppdatert: Vi åpner riflebanen for både medlemmer og ikke-medlemmer Det er innført strenge retningslinjer og tiltak for å følge myndighetenes krav til å hindre spredning koronaviruset.

​​

Riflebanen åpner, det vil bli skyting i Ulvdalen hver mandag fra kl.18.00 og løpende hver fredag kl.18.00 fremover.

​NB! Vi ber deg også følge godt med på Facebooksidene våre fremover, vi vil forsøksvis også holde åpent andre dager og til tider enn vanlig for å prøve å få unna mengden jegere som vil trene og skyte opp. Det vil også kunne bli raske endringer i de faste tidene og dagene, følg godt med! 

Vi vil også ​takke Gjerdrum Skytterlag for all velvillighet vi er møtt med i denne situasjonen!

Vi vil fortløpende vurdere å åpne banen for alle, men vil se an mengden skyttere før vi tar denne beslutningen. Følg med på Facebook!

NB! Vi oppfordrer enhver ansvarlig jeger til å trene og skyte opp som normalt! Å dra ut i skog og fjell uten å trene, er etter vår mening ikke forenlig med seriøs jakt, selv om det ikke er et krav om dette i år pga viruset.

Første dag med skyting er mandag 11 mai fra klokken 18.00


Riflegruppa ber deg lese retningslinjene - og forholde deg til dem: 

Regjeringen har bestemt at reglene om forbud mot idrett- og kultur-arrangementer forlenges til 15. juni. Helsedirektoratet har åpnet opp for begrenset organisert aktivitet med inntil 5 personer og minst 2 meters avstand, forutsatt at smittevernregler følges.

Det er innført retningslinjer og tiltak vedrørende Leirdueskyting for å følge myndighetenes krav til å hindre spredning koronaviruset. 


​​Du kan ikke møte på banen dersom du er i isolasjon, karantene -eller har symptomer som kan tyde på koronasmitte!
Det henstilles til at alle tar hensyn til sine medmennesker og følger de regler som er gitt for å hindre at smitten sprer seg.​​

Symptomene på infeksjon med coronaviruset, COVID-19: er ved sykdommens start nokså like symptomene ved forkjølelse og mild influensa. De mest alvorlige symptomene kommer oftest en stund ut i forløpet av sykdommen.- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.