Rolf Kristian fevik Klubbmester Løpende Elg 2020
Publisert 17.08.2020 09:44
Oppdatert 17.08.2020 09:44
Rolf Kristian fevik Klubbmester Løpende Elg 2020
Klubbmesterskapet løpende elg ble i år gjennomført for første gang på en lørdag. Rolf Kristian ble årets vinner!

Klubbmesterskapet løpende elg ble i år gjennomført for første gang på en lørdag!

Det var en flott sommer dag - og siste helga i skoleferien.  Det var nok derfor ikke så alt for mange hadde funnet veien opp i Ulvedalen.

13 mann hadde uansett trosset finværet, og funnet veien opp. 

Vi gjennomførte i år skytinga med to mann på standplass. Disse to skøyt da 5 skudd annen hver gang. Det ble en utrolig fin flyt i programmet, og de som hadde lydemper fikk en sårt tiltrengt pause da disse blir varme. Fordelene med lørdags-skyting er mange. Vi sto alle i skyggen og hadde ikke det normale problemet med sola i øyene som vi får på fredagskveldene. Skiva stod i flott sol, og vi hadde all tid vi kunne ønske oss siden mørket var langt unna!

Ingen hadde altså noe å skylde på! 

På standplass 200 m var det påmelding. Grunnet Corona var det ingen servering i år. Praten gikk allikevel livlig, og det ble nok sagt en og annen skrøne her også - som vanlig. Som tidligere hadde ingen fått sine resultater underveis i konkurransen.......Og det var selvfølgelig absolutt ingen som hadde skutt bra!


Men da leder av elggruppa, Atle Johnsen, begynte å lese opp resultatene fra bunnen av, var det jamen endel som hadde skutt ganske så bra allikevel!

Ikke helt overraskende var det kjente fjes i toppen av lista:

Rolf Kristian Fevik ble Klubbmester, Stian Andersen 2. plass, Stig Nilsson 3. plass. Fjorårets klubbmester 2019, Knut Laache, ble i år forvist til 4. plassen. 

På vandrepokalen er det nå fire navn: Ole Marin Braathe 2017 og 2018 - Knut Laache 2019 - og nå altså Rolf Kristian Fevik: årets mester 2020

På vegne av elggruppa takker vi pent for oppmøtet og et fint arrangement!

Gratulerer til Rolf Kristian!


- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.