Sesongåpning av haglebanen
Thomas G. Moen / Espen Venli
Publisert 13.05.2020 12:56
Oppdatert 13.05.2020 12:56
Sesongåpning av haglebanen
I snødrev og tindrende sol......
I vekslende vær tirsdag 13.05 var det igjen klart for årets sesong på haglebanen. Med alt fra sol til snø ga det i perioder kalde forhold på banen.

​Allerede ved start var ivrige skyttere på plass, og vi fikk tilslutt gjennomført skyting med 8 lag.  Alle deltagere forholder seg godt til reglene som gjelder med tanke på covid-19 og retningslinjene som gjelder. ​

Selv den nye formannen i GJFF, Tom Kristian Horvei, hadde tatt turen denne tirsdagskvelden, og skal vi tro resultatet fra banen lever fuglen enn så lenge trygt.  For flere av oss er det godt det er lenge til jakta og nye treningsmuligheter i ukene som kommer!

Banen er åpen i tirsdagene som kommer fra klokken 18:00, men følg med på vår hjemmeside og facebook for de til enhver siste oppdateringer. 


Fotos: Thomas G. Moen

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.