Ultimateren - Status halvgått løp
Espen Venli/ Rolf Kristian Fevik
Publisert 03.07.2020 15:00
Oppdatert 03.07.2020 15:07
Ultimateren - Status halvgått løp
I skrivende stund er vi i slutten av juni, og vi har allerede passert halve kalenderen. Gjff har avholdt tre klubbmesterskap. Storfiskeren og rovviltpokalen er pågående.

Litt info om Ultimateren hittil i år

I skrivende stund er vi i slutten av juni. Vi har passert et halve kalenderen. Gjff har avholdt tre klubbmesterskap og Storfiskeren og Rovviltpokalen pågår ennå

Isfiskekonkurransen hadde 34 deltagere.

Fiskekonkurransen hadde 42 deltagere og oppmøtet i år var veldig bra! Vi håper dermed at at Ultimateren fungerer slik den var tiltenkt.

Leirduekonkurransen hadde 20 deltagere. Klubbmesterskapet måte flyttes litt på grunn av den spesielle tiden vi er i.

I rovviltpokalen har vi hittil 7 som har meldt inn fangst. Og den 15/7 starter revejakt og kråke opp igjen. Vi regner dermed at det kommer flere innmeldinger i løpet av ettersommeren.
Alle innmeldinger til Kenneth Rønnestad på sms til: 48894400 eller på epost: Epost Kenneth . ​ Alle med innmeldt rovvilt blir på resultatene kun kreditert med 25 poeng, plasseringspoeng kommer i årsmøtet 2021.                                                                                                               

Storfiskeren har opplevd flere innmeldinger en tidligere år. Hele 31 personer har meldt inn fisk. Og mange har rapportert flere. Det ble tatt mye fin fisk i åsen i mai og juni. Håper alle som får fisk melder dette inn til Martin Oterholt på mobil: 98642570  eller på Epost - Epost Martin Også her blir alle med innmeldt fisk på resultatene kun kreditert med 25 poeng, plasseringspoeng kommer i årsmøtet 2021.                                                                     

Løpende elg blir avholdt Lørdag 15/8. Følg med på SMS, Facebook og nettsiden

 

Jaktfelt klubbmesterskapet måtte utsettes på grunn av korona. Denne delen av konkurransen vil bli avholdt i november. Dato kommer. Følg med på SMS, Facebook og nettsiden

 Det er allerede kniving i toppen av listene. Ingen ting er avgjort.  4 har stilt på de tre klubbmesterskapene som har vært avholdt. Og 15 har vært på to klubbmesterskap.

Beste i motsatt kjønn og bestebarn/junior - her er det også jevnt løp.

Rovvilt og Storfiskeren går frem til 23/12 og 31/12 så der er absolutt ikke løpet kjørt. Og hvis vi klarer å avholde alle klubbmesterskapene så må man huske at man kan slette sitt dårligste resultat eller ikke stille på en delkonkurranse. Så ingen ting er avgjort her før 31/12 kl 2359! Bonus på alle som deltar i seks av sju grener.

 Tabell første halvår 2020​ ​( i Excelformat)

Mvh Rolf Kristian Fevik


- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.