Ultimateren 2021
Rolf Kristian Fevik
Publisert 18.03.2021 13:47
Oppdatert 18.03.2021 13:50
Ultimateren 2021
Ultimateren er godt i gang. For en start vi har hatt!


Det er meldt inn ørret på over en kilo i Storfiskeren allerede. Og 15 deltagere med innmeldt fangst. Storfiskeren har en ny klasse i år. Åpen klasse der fisk over 50gram gjelder. Blir beregnet utfra Norgesrekord. Så tipper vi kan se noe høyere aktivitet i nedre deler av Gjermåa og Leira. Se egen sak på hjemmeside og facebook.

Rovvilt har 5 personer meldt in fangster. Fordelt på rev og mår. 11 vilt så langt

Isfiskekonkurransen ble avhold 7/3, med 60 deltager i fint vær på Buvannet. 21 fikk fisk og plasserings poeng.  

Årsmøtet er avholdt. Som nytt av året var det 25 poeng og hente der. 29 deltagere deltok. Vi vet at det var folk på møtet kun for å få poeng. Selv om det er viktig for den enkelte deltager å få poeng er det viktig for Styret at vi har støtte i klubben. Og støtte for den veien vi velger.

Jaktfelt som vi normalt har hatt i april har vi bestemt å flytte til november. Dette fordi vi ser at vi har problemer med gjennomføring med dagens Coronareglement. For å slippe å avlyse eller flytte ble det bestemt at vi flytter før vi satt datoen.

Så i ultimateren nå så er det innspurten i Rovvilt denne jaktsesongen som er det viktigste. Revejakten varer til 15/4. Og vil spesielt fremheve at minkjakt og fangst holder på hele året. Mink er en betydelig predator på småfisk og kreps. Siden vi nå har en påvist sårbar bestand av kreps på Gjermenigen håper jeg at noen fangster litt mink.

Isen er fortsatt grei på de fleste vann så mulighetene for fangst er der.

Så kommer de flotte vår og sommerfiske. Det vår og tidlig sommer de fleste fangstene blir tatt. Så gjør klar stengene og kom dere ut så fort isen går.

Klubbmesterskap leirdue og sommerfiskekonkurransen er planlagt i juni/juli. Løpende elg i august. Jaktfelt i November Følg med på Facebook og hjemmesiden.

Reglene for konkurransen ligger under Ultimatern fanen på hjemmesiden.

Nevner de viktigste endringene fra i oppstartsåret 2020: 25 poeng for årsmøte. Muligheter for registering av dugnadstimer inntil 20 timer som gir 50 poeng. 50 poeng for deltagelse. 50 poeng til førsteplass, 49 poeng til andreplass osv.

Dugnad. En hjørnestein i foreningen.

Vi er en flott forening med mange aktive medlemmer og alt vi gjør er på dugnad. Så vil du bidra eller bare ha noen poeng? Noen dugnader vil bli annonsert. Så brett opp armene og bli med.  

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.