Ultimateren så langt i 2020!
Espen Venli/Rolf Kristian Fevik
Publisert 03.10.2020 10:06
Oppdatert 03.10.2020 10:06
Ultimateren så langt i 2020!
Det er tid for en liten oppdatering igjen - dato for den siste konkurransen i Ultimateren er nå bekreftet!

Ultimateren så langt i 2020!

Da er det tid for en liten oppdatering igjen. Vi har nå bekreftet dato for den siste konkurransen i Ultimateren.

Jaktfelt blir i Ulvedalen den 18/11 og vi håper på rekord oppmøte i år! Følg med på hjemmesiden for mere informasjon, et arrangement vedr feltskytingen er allerede lagt ut på Facebooksiden vår: ​

I årets konkurranser spisser det seg også til. Det er spennende å se at flere er kommet inn på lista til rovvilt pokalen. Og tom 10/9 har det blitt felt 53 rovvilt.

En annen ting å tenke på - er om det er noen som nå benytter sjansen til et godt høstfiske? -Eller blir det lista fra juli som blir fasiten til slutt? 

Det er nå 2. stk som har deltatt i 6 konkurranser som utløser bonusen. Og det er 6 andre som har muligheten til få bonus. 

Selvfølgelig har noe av spenningen vi hadde i årets begynnelse begynt å avta noe. Men vi understreker at det er ingen ting som ennå er avgjort i toppen, her har ennå mage muligheten til å vinne den gjeveste prisen! Årets Ultimater!


Ultimateren September 2020.xlsx (tabellen er alt for stor til å legge ut som bilde denne gangen! BRA! Mange er med!

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.