Vel gjennomført hos Tyritun Fuglehundsenter
Erling Røise
Publisert 20.08.2020 11:54
Oppdatert 20.08.2020 14:58
Vel gjennomført hos Tyritun Fuglehundsenter
Hundegruppa i Gjerdrum JFF inviterte til kurskveld hos Tyritun Fuglehundsenter tirsdag 18. august og hvilken fin kveld det ble!

​Totalt 9 hunder i forskjellig alder og rase deltok, og med sol og varme ble det en hyggelig og lærerik kveld for alle sammen ute i Ytre Enebakk. Både hunder og eiere fikk utfordret seg på innkalling, stand, og reis, og vertskapet kunne hyggelig konstatere at samtlige hunder viste god progresjon i løpet av kvelden.

Gjerdrum JFF retter en stor takk til Morten og Tyritun Fuglehundsenter for vel gjennomført kurskveld og god håndtering av både hunder og eiere.

Ønsker du å ta med deg hunden din tilbake til Tyritun Fuglehundsenter?

Da tar du kontakt med Morten Sætaberget på e-post: morten@tyritun-fuglehundsenter.no eller telefon: 924 81 359. 

Mer informasjon finner man også på hjemmesidene www.tyritun-fuglehundsenter.no eller Facebook https://www.facebook.com/Tyritunfuglehundsenter/

Samlebilde.png

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.