Skyting
Espen Venli
Publisert 08.02.2016 10:39
Oppdatert 06.05.2020 08:24

​​​​Gjerdrum Jeger og fiskerforening har et godt samarbeid med Gjerdrum Skytterlag og disponerer deler av anlegget til jegerskyting. Leirduebanen er oppe hver tirsdag  i sesongen (normalt mai-sept) 18.00- 21.00. Trening til storviltprøven med rifle foregår på 100-meter banen hver mandag og vi trener også løpende elg på fredager, begge kvelder starter opp kl. 18.00 - og vi skyter til det enten er for mørkt eller til det er tomt for folk! Gjerdrum skytterlag stiller med elektronisk anvisning. I fellesferien skyter vi på pappskiver. Du er velkommen på banen enten du er medlem eller ikke, vi har imidlertid spesialpriser for våre medlemmer både på skytetrening og oppskyting, samt at medlemmer også gis anledning til å kjøpe årskort inkl. 2 oppskytinger til en hyggelig pris!

Vet du ikke hvor skytebanen er, kan du klikke på denne lenken her: 1881.no - link til Elgbanen

​Velkommen til en hyggelig kveld på banen isammen med Gjerdrum JFF

Vaktliste Leirduegruppa 2020 - Klikk Her!

- Annonse -
Allsidige VVS AS -Aut. Rørlegger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.