Voksende medlemstall og oppslutning
Publisert 14.09.2020 22:53
Oppdatert 14.09.2020 22:56
Foreningen vår jobber i medvind for tiden.
Voksende medlemstall og oppslutning
​​I løpet av anneredes året 2020 opplever vi i Høland JFF en stor oppslutning på foreningens aktiviteter og arrangementer, og en svært gledelig medlemsvekst.

Man skulle kanskje tro at Covid-19 har lagt en demper på foreningens gjøren og laden, men det har den altså ikke. Vi opplever en stor interesse og et voldsomt engasjement rundt de aktiviteter og arrangementer som HJFF har hatt det siste året. Uansett gren - være seg jakt, fiske, skyting og hund.

Medlemstallene i foreningen er stadig økende, noe vi syns er veldig hyggelig. Det viser at arbeidet som legges ned er verdt det.
Styret har forsøkt å få til et så bredt tilbud som mulig, slik at HJFF skal være en forening for de fleste. Og at de fleste tilbudene skal være lavterskel, slik at det blir enkelt å benytte seg av mulighetene.

Ved utgangen av 2019 hadde vi 185 medlemmer, og nå pr. 13. september teller foreningen 204 medlemmer. Året er fortsatt ikke omme, så tallet kan fortsatt bli høyere innen utgangen av 2020.

Vi opplever også en større oppslutning rundt dugnadsarbeidet som legges ned i foreningen på de ulike aktiviteter. Det er altså flere som ønsker å være med å "dra lasset" for HJFF - så dugnadsviljen har også en positiv trend. Dette er alfa og omega for at tilbudet skal kunne opprettholdes med bredde og variasjon.

At det er god dugnadsvilje bidrar også til at vi styrkes på kunnskap og formidling, ved at vi får utdannet mer personell. Bare i år har vi fått 4 nye instruktører på 3 forskjellige felt, og vi har flere under dommerutdanning på hund.
Så i dag har HJFF instruktører innen hagle, hund (jakthundinstruktør NJFF, instruktør NKK, ettersøk, aversjon), jegerprøve og rifle. Og vi har dommere på ettersøksprøver. 

Styret, utvalgsmedlemmer og instruktører får mye skryt og positive tilbakemeldinger for den positive holdningen og gode stemningen som HJFF har. Dette betyr mye for de som bruker av sin tid for at medlemmene skal kunne bruke de tilbudene vi har.

Takk til alle dere som støtter opp om Høland Jeger og Fiskerforening - både medlemmer og frivillige!!​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.