Hva har skjedd i det siste
Publisert 08.02.2016 10:45
Oppdatert 07.03.2016 14:06
Selv om haglebanen er stengt, betyr det det ikke at vi ligger på latsiden i styre og stell. ​​Jakta 2015 er på vei over i siste kapitel. Men hva har skjedd i L&S jff siden haglebanen stengtes for i år.

​Siden stilla stengtes for​ i år, har flere i styret jobbet med prosjekter og oppgaver for at vi også til neste år skal kunne tilby dere medlemmer aktiviteter og lignende. 


- Vi har holdt båten vår ved like, samt tatt den opp, vasket og klartgjort den for vinterlagring.

- Vi har deltatt på møter, oppdateringer og ikke minst Jakt ;-)

- L & S jff vil komme med det aller siste Veidemann rundt årskifte. Også veidemann vi har blitt så godt kjent med de siste 5 årene. For at Veidemann skal bestå som et medlemsblad, ser vi oss nødt til å rasonalisere tidsbruken på å lage bladet. Det har vært veldig lite innspill fra dere medlemmer. Så det har kostet styre og sell mange sene timer for å få bladet slik dere kjenner det.  Fra 1. nummer i 2016 vil Veidemann komme ut som e-avis e.l. Og for dere som ønsker papirutgave bes dere ta kontakt med styre så skal vi sende ut en enklere papirutgave. 

- Vi er i en dialog med skedsmo kommune vdr. leie av stilla banen. Dere bees derfor komme på årsmøtet 2015, innkalling kommer. Det vil under dette møtet bli diskutert Stillas ekstistens.

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.