Leirdueskyting
Publisert 08.02.2016 10:44
Oppdatert 19.06.2019 23:10
Skyting er en av de viktigste aktiviteten til Lillestrøm & Strømmen JFF. Banen vil åpne torsdag 2 mai 2019.
Leirdueskyting

​​Like ved Stilla på Lillestrøm er foreningens haglebane. Her trenes det jegertrapp mandag, tirsdag og torsdag i sommer-halvåret men er stengt på røde dager og i juli.

Tirsdager har vi normalt instruktør til stede for å guide de som måtte ønske litt hjelp for å bli enda bedre. Mandag og torsdager er det mer "vanlig" skyting, men også her vil man som oftest få hjelp og tips underveis om man ønsker det. Utlånshagle har vi også.

Medlemmer har ekstra gunstige priser på haglebanen. Hos oss kan du betale med kontant eller Vipps.​

Vi har nå rustet opp banen, slik at vi endelig kan stå under tak, samt mulighet for 2 duer. Vi har også fått tilpasset banen for rullestolbrukere.

​Foreningens lokaler leies av Skedsmo Skytterlag, og mange av foreningens medlemmer trener her rifleskyting for å bli mest mulig rustet mot jakta. For å se hvilke tider det er rifleskyting gå inn på Skedsmo skytterlag sine nettsider. www.skytterlag.org

Er du ny i "gamet" eller nyinnflyttet ta kontakt på post@lsjff.no eller møt opp på våre baner, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi er flere medlemmer som er aktive innen de ulike jaktskytegrenene, vil du henge med på et stevne eller to, ikke nøl med å ta kontakt.

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.