Endring i ordningen med utflyttede medlemmer som opprettholder medlemskap og kjøp av jaktkort.
Ø. Aulie
Publisert 24.08.2020 20:52
Oppdatert 24.08.2020 21:02
Jaktutvalget har de senere årene merket seg at trykket på søkere til jaktkort øker for hvert år. Dette gjelder spesielt for småvilt, og det er fuglejakt med hund som er mest i vinden.
Endring i ordningen med utflyttede medlemmer som opprettholder medlemskap og kjøp av jaktkort.

​Foreningen har i dag en ordning hvor utflyttede medlemmer som har opprettholdt medlemskapet kontinuerlig kan få kjøpe jaktkort på samme vilkår som bosatte medlemmer. Dette var en ordning som ble opprettet for å ivareta medlemmer som hadde gjort en god jobb for foreningen over mange år.

Jaktutvalget ser at det er mange personer som er omfattet av denne ordningen, og med stor tilflytting til Nannestad sogn, vil det i årene som kommer bli vanskelig å opprettholde denne type ordning.

Styret og jaktutvalget har derfor vedtatt at ordningen opphører fra 1. januar 2021.

Alle som er på ordningen per 31.12.2020 fortsetter som før, men det kommer ingen nye til. Det vil si at de som flytter ut etter denne datoen ikke får opprettholdt mulighet til å kjøpe jaktkort hos oss på lik linje med bosatte medlemmer.

- Annonse -
Jaktia Jessheim
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.