Barn, ungdom og Villmarksklubben
Ø. Aulie
Publisert 08.02.2016 10:46
Oppdatert 01.04.2018 09:33
Det ble på årsmøtet 2018 vedtatt å sette utvalget på hold inntil vi har interessenter for utvalgsarbeid. Ved spørmål om barn og ungdom, kontakt Øyvind B. Aulie på tlf. 909 33254.
Barn, ungdom og Villmarksklubben
Villmarksklubben

​​​​​VILLMARKSKLUBBEN​​ (6-12 år)


Vi har dessverre ingen ansvarlig for barne- og ungdomsutvalget i 2018. I den forbindelse vil det heller ikke være noen aktiviter før en leder er på plass.


Det er GRATIS å melde seg inn i Villmarksklubben.
Er du nysgjerrig og vil vite mer?

Villmarksklubben er et tilbud til dere barn i alderen 6 til 12 år. Dette tilbudet er gratis, og du trenger ikke være medlem i
foreningen. Det er heller ikke møteplikt, man møter opp på de aktivitetene som passer og du har lyst til å delta på. En annen fin ting er at du bestemmer selv om mamma, pappa eller noen andre du kjenner skal bli med deg eller ikke!

Hvis du ikke har det utstyret vi skal bruke på en aktivitet, har foreningen alt mulig rart til utlån – det er bare å si ifra på forhånd. Vi bruker enhver anledning til å lage et bål og det er nesten alltid et felles måltid når klubben møtes.

Alle detaljer for arrangementene kommer på facebook-siden til Villmarksklubben og Nannestad JFF, samt på foreningens nettside. Lurer du på noe? T​a kontakt med Beate.


Villmarksklubben på facebook

Villmarksklubben - mediaomtale:
Villmarksklubben - Artikkel i EUB 26.01.13.pdf
Villmarksklubben - Atrikkel i RB 27.04.13.pdf


NANNESTAD JFF UNG (13-18 år)

Er du mellom 13 og 18 år og har lyst til å være med på meningsfyldte fritidsaktivieteter, da kan kanskje ungdomsgruppa i Nannestad jeger- og fiskerforening være noe for deg. Det er GRATIS å melde seg inn Nannestad JFF Ung, og du trenger ikke være medlem i foreningen.

Aktivitetene varierer mellom alt fra jakt, fangst, skyting, fisking, øksekasting til lerdueskyting.

Nannestad jeger- og fiskerforening, Ung - på nettet: 
Hjemmeside til NJFF Ung
NJFF Ung på Facebook

- Annonse -
Jaktia Jessheim
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.