Hundegruppe
Publisert 08.02.2016 10:49
Oppdatert 05.04.2018 18:56
Hundegruppe i Nesodden jeger- og fiskeforening
Hundegruppe
​​Vi er flere som ønsker å få i gang en hundegruppe i foreningen. Målet er få til en gruppe som møtes jevnlig og trener dressur med hundene. I første omgang ser vi for oss hverdagsdresur og trening en gang hver fjortende dag. 

Dersom det er interessse for det kan vi arrangere trening med due for ro i oppflukt for fuglehunder. Trening med due må hver enkelt deltaker bære kostnaden for. Uten om på  spesielle ved arangement  vil deltakelse for medlemmer av foreningen være kostnadsfritt. 

Hvordan vi skal legge opp dresurkveldene får vi avgjøre utfra hvem som møter og hva man ønsker å trene på sammen med hunden sin. For de fleste hundene vil det være god sosialiseringstrening  bare å møte flere hunder innenfor  et begrenset område. 

Første gang blir ​torsdag 7. mai 2015 kl. 20:00 på Skoklefaldsletta  (ved Nesodden videregående skole.)

MØT OPP Å BIDRA TIL AT VI FÅR DRADD I GANG EN HUNDEGRUPPE !!!

Reidar Steinsvik


steinsvik@advokat.org
Mob: +47 91888667​​

- Annonse -
Energihuset
Fagerhøi bilversted AS
Tangen Trelast
ProShop AS
KIWI
Remontér
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.