Revejakt på Svestadlabråtan
Publisert 12.01.2019 18:17
Oppdatert 02.05.2021 18:45
Revepost med lys og åte.

​​​​​​​​​​

ALLE SOM SKAL JAKTE I REGI AV NESODDEN JFF MÅ KJØPE JAKTKORT, DETTE KOSTER 300 KR 
VIPPS: 526233

På Labråtan ved haglebanen i Svestadskogen er det lagt til rette for spennende åtejakt på rev. I loftsvinduet er det montert et grønt åtelys, drevet av bilbatterier og solcellepanel. En gammel lenestol er der så man kan sitte godt i vinduskarmen med vinduet på gløtt.

Det er en propanovn som kan benyttes på kalde netter også. Åtet er 65 meter i fra huset og er et fint riflehold. Husk å utøve god sikkerhet og et godt innskutt våpen.

 

Det blir også i år reservert et rådyrkort til neste års jakt til den som feller flest rev i løpet  jakttiden som er 15/7-15/4

 

​Foto: Eystein Ruud/Google maps

Reven er et spennende bytte med alle sanser skjerpet og alltid på vakt. Samtidig er det god forvaltning å skyte rev slik at hare, skogsfugl og rådyr får bedre overlevelse.

 

1.     Reserver plass og tid på Facebook eller App

På Facebookgruppa «Reveglugga på Labråtan» ligger det en kalender som du kan klikke deg inn på, finne et ledig tidspunkt,reservere tid og nærmere informasjon om nøkler til huset.mm

2.     Adkomst til reveposten – 600 meter på skogssti

Reveposten ligger et lite stykke inn i skogen, det er et rolig og avskjermet område hvor reven føler seg trygg, men hvor den også er meget var for forandringer, lyder og lukter.  Parker bilen nede ved Rognskjærdammen. Det er en bred veiskulder og god plass til en bil eller to rett syd for dammen.  Der går det en sti inn som går ganske rett opp gjennom skogen til Haglebanen. Lurt å ta turen i dagslys første gangen for å gjøre seg kjent med stien. Se kartet.

                                 Skitt jakt !              Hilsen Jaktutvalget

​​​

 - Annonse -
Energihuset
Fagerhøi bilversted AS
Tangen Trelast
ProShop AS
KIWI
Remontér
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.