Rådyrtrekning og sommerfest 19/6 kl 19.00
Publisert 03.05.2020 22:08
Oppdatert 07.05.2020 20:59
Rådyrtrekning og sommerfest 19/6 kl 19.00
Jaktutvalget velger å avholde som vanlig årets rådyrtrekning/sommerfest i samsvar med gitte instrukser fra Miljødirektoratet mht koronasituasjonen og spredning av denne og at det nå er åpnet for samlinger under 50 stykker.

​​


Skyteprøven fra i fjor gjelder også under årets jakt

Koronasituasjonen gjør det vanskelig for storviltjegere å avlegge skyteprøve. Miljødirektoratet åpner for at prøve fra i fjor også vil gjelde i år.
Jegere som ikke avla skyteprøve i fjor må avlegge prøve på ordinær måte for å kunne jakte til høsten. Det samme gjelder nye jegere som skal jakte for første gang.

​​​​Grilling og sosialt samvær etter møtet som vanlig.

For å kunne søke om fellingstillatelse på rådyr må en ha notert minst en dugnad i året, ha gyldig medlemskort og vilttrygd.​Husk at at  godkjent skytterprøve,enten fra i fjor eller i år skal forevises på møtet eller når kortet hentes.Vis ikke det skal benyttes rifle men kun hagle gis ikke kortet ut før den ordinere rådyrjakta starter 25/9 ​

Jaktutvalget


- Annonse -
Energihuset
Fagerhøi bilversted AS
Tangen Trelast
ProShop AS
KIWI
Remontér
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.