Skeet-Sporting
Jesper Pettersen
Publisert 08.02.2016 10:50
Oppdatert 07.03.2016 14:07
Skeet-Sporting
Skeet-Sporting
Vi mener at den beste treningen for å bli en bedre skytter, om det er på bane eller under jakta, finner du på Bane 4! Her kan du skyte standard Skeet og Sporting programmer, samt Jegertrening med duer fra de maskinene du ønsker å trene på.

Compact Sporting/Compak Sporting/Sporting (kjært barn har mange navn - avhengig av forbund) er en av skytegrenene som vokser hurtigst i det internasjonale skyttermiljøet. Skytegrenen tilbyr variert og ikke minst morsom skyting for jegere og skyttere på alle nivåer!

Skeet-skyting er en Olympisk gren. Dette er krevende skyting hvor du virkelig får finpusset sving-teknikk og å komme raskt 'opp i dua'.

Vi ønsker at alle skal treffe mest mulig både på bane og under jakta, og oppfordrer alle til å ta en tur på bane 4 - Dette er utfordrene og morsom skyting!For oppdatert informasjon om åpningstider og arrangementer, se Jaktskytterutvalgets Facebook-sider.


- Annonse -
80x300
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.