Jakt
Jesper Pettersen
Publisert 08.02.2016 10:50
Oppdatert 05.04.2018 21:30
Jaktutvalget har ansvaret for foreningens jakthundarbeid, viltstell og jaktadministrasjon.
Jakt

​Jakthundarbeidet

Jaktutvalget har ansvaret for foreningens arbeid med jakthunder. Som ledd i dette avholder vi jakthundutstilling, harehundprøve, ettersøkskurs og godkjenningsprøver for ettersøkshunder. I tillegg drives sauerenhetsdressur med elektrisk halsbånd. Alle aktivitetene er annonsert i terminlisten som også viser kontaktpersoner.

Stort sett er vi selvforsynt med instruktører, men det er stadig behov for fornyelser. Spesielt har vi nå behov for å få utdannet flere instruktører i sauerenhetsdressur. For medlemmer av NHSJFF vil det derfor være mulig å få støtte til gjennomføring av kurs! Vi ber interesserte om å kontakte Stig Skottun (e-post eller tlf: 932 35 388 / 6707 9748). Vi har også en rekke dyktige bruksprøve- og utstillings dommere.

Viltstell

Vi driver vinterforing av rådyr. I tillegg driver en rekke av våre medlemmer jakt på rev og små rovdyr. Men på dette området er det fortsatt gode muligheter for å øke innsatsen. 

 

Jaktkort

Jaktutvalget administrerer salg av jaktkort i Aasmarka, Nittedal kommunes skoger, Oslo kommunes skoger i Nittedal og i Dyno Industriers skoger i Nittedal. Se egen undermeny for mer informasjon om søknad om Jaktkort i Nittedal.
- Vi ønsker alle våre medlemmer SKITT JAKT!​​​​

 
Oversikt over Jaktterreng i Nittedal og Hakadal.
Har du spørsmål om jakt i Nittedal og Hakadal kan det sendes på e-post til Jaktutvalget.

Jaktutvalgets sider på Facebook.


 


 

- Annonse -
80x300
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.