Invitasjon til rådyrjakt bitte lille julaften 2019
Publisert 15.12.2019 18:28
Oppdatert 15.12.2019 18:42
Jaktutvalget inviterer nye og gamle jegere til gratis rådyrjakt bitte lille juleaften (22. desember!) på Pinnåsen. Det er åpent for alle OJFF-medlemmer denne dagen, men ikke gjestejegere. Det skal jaktes som ordinær drivjakt med poster og hund.
Invitasjon til rådyrjakt bitte lille julaften 2019
Fra lille julaften 2017 - grilling etter jakt
​I 2019 flytter vi den tradisjonelle lille julaftens rådyrjakt til søndag 22. desember - bittelille julaften. Dette er for å ikke belaste hundene​ med tre dager sammenhengende jakt, og fordi lille julaften er en vanlig arbeidsdag for de fleste.

Husk mat, jaktradio, orange lue eller merkebånd, medlemskort og gyldig jegeravgift! Bruker du kombi eller rifle må du ha storviltprøven også.

Oppmøteplassen​ er Ødegården, P plass (Fløisbonnveien 6) ​kl 08:00. Meld fra til Jørn på sms 90617039 så vi vet hvor mange som kommer.

Dette er den siste dagen for jakt i regi av OJFF i år og etter endt jakt blir det en hyggelig samling i terrenget med termoskaffe, bål og grilling av det du selv tar med, f.eks. pølser?

Hilsen fra jaktutvalget i OJFF


- Annonse -
vinmas
GMAX Strømmen
norhunt
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.