Rådyrjakt 2020 - Medlemsmøte 11. august
Publisert 24.06.2020 21:47
Oppdatert 08.08.2020 09:48
OBS - Ny dato: Medlemsmøtet for rådyrjakta blir i år avholdt tirsdag 11. august klokka 19:00 i kommunestyresalen i Oppegård Rådhus. Møtet er obligatorisk for alle som vil jakte rådyr på foreningens jaktområder.
Rådyrjakt 2020 - Medlemsmøte 11. august
Vellykket bukkejakt i 2018

​​​​​Vi ser helst at alle som vil delta på rev- og duejakt også møter opp.

Det vil bli solgt sesongkort for rådyrjakt på møtet. Det vil ellers være en gjennomgang av fellingstillatelsene, og sikkerhetsreglene vil bli gjennomgått. OJFF driver jakt i bynære område med mange andre b​rukere og det fordrer at vi har ekstra fokus på sikkerhet og vår atferd i utøvelse av jakten.

På grunn av korona-regler må vi be alle om å møte i god tid, vi er pålagt å skrive navneliste for møtet og det vil nok bli litt kø ved inngangen. Hold god avstand og møt opp ved hovedinngangen på Oppegård Rådhus. Vi anbefaler alle å ta med eget drikke til møtet, for vi kommer ikke til å ha servering underveis.

Vi anbefaler alle å bruke VIPPS for betaling.

Merk at vi har justert prisene etter at de har vært uendret i 5 år. Sesongkort for rådyrjakta 2020 koster nå:

  • Vanlige medlemmer i OJFF Kr. 1300,-
  • Tillitsvalgte i OJFF Kr. 500,-
  • Ungdom (t.o.m. 19 år) Kr. 500,-
​ ​

​For revejakt og duejakt i Oppegård JFFs regi gjelder samme krav til sikker jakt, så jaktutvalget ønsker at alle ​som skal delta i denne jakta også skal møte denne kvelden. Det er også en god anledning til å bli bedre kjent med dine medjegere.

Husk å ta med medlemskort og jegeravgiftskort (og storviltprøvebevis for bukkejakt). Vi minner også om at det siden 2016 er dugnadsplikt for rådyrjakta. Se mer info på "Rådyrjakt i Oppegård​​​​"

Oppegård rådhus har adresse ​Kolbotnveien 30, Kolbotn

Vel møtt!​​

- Annonse -
vinmas
GMAX Strømmen
norhunt
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.