Familiedag på Sagstusjøen
Publisert 13.02.2020 21:02
Oppdatert 13.02.2020 21:04
Familiedag på Sagstusjøen
Familiedag på Sagstusjøen
Vår faste familiedag på Sagstusjøen er i år 8. mars 2020, kl 12-14. Dette er en dag hvor hele familien kan komme seg ut fra sofaen!

​Vi legger opp til aktiviteter for store og små - og håper at isen legger seg (da det så langt i vinter har vært dårlig is). Om det ikke blir anledning til å pilke, eller man går litt lei av det, har vi et aktivitetstilbud til alle. Vi nevner selvsagt bålkos med GRATIS bålmat og drikke. Natursti, luftgeværskyting mm er noe av tilbudene.

Om det er is trenger du ikke å ta med deg utstyr, da vi alt av dette. Vi har maggot, pilkeutstyr, bor mm som dere låner.

Vi håper at mange tar seg en tur ut, og minner også om NJFF sitt familiemedlemskap. Det er selvsagt mulig å tegne medlemskap i ØJFF under familiedagen!

​Vel møtt!

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.