Jaktia tilbud til medlemmene!
Publisert 10.05.2020 16:06
Oppdatert 10.05.2020 16:22
Tilbud fra Jaktia Jessheim
Jaktia tilbud til medlemmene!
Jaktia fyller ett år, og har busrdagstilbud til deg. Første uke fra 11.05.20 er det tilbud for alle Club Jaktia medlemmer (du har vel meldt deg inn der?) Uke 21 er det kjempetilbud for deg som skal ha våpen og andre saker. Vi håper medlemmene våre tar seg en tur.
Jaktia tilbud til medlemmene!
Medlemstilbud

​Vår samarbeidspartner Jaktia fyller ett år og har STORE tilbud i butikken, her finner dere verdisjekken på kr 1000​ om dere handler våpen i uke 21. Ha med denne og medlemskortet ditt i ØJFF på mobil eller papir for å få dette tilbudet. Og husk det tar tid i disse koronatider å få godkjent søknad i god tid før jakta!

Jaktia håper dere tar turen i uke 20 eller 21, gjerne begge ukene. Ut ifra at flere gode messer ikke blir noe av i år, er dette et godt tilbud til dere!


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.