Velkommen til Familedag ved på Sagstusjøen!
Publisert 07.06.2020 20:32
Oppdatert 07.06.2020 20:41
Sett av søndag 14.06.20 kl 12-14. Da har vi vår tradisjonelle familidag.
Velkommen til Familedag ved på Sagstusjøen!
Fangst fra tidligere familiedager

Velkommen til Familedag ved på Sagstusjøen!
Fra tidligere familiedager, hvor avstand ikke var påkrevet
​Vi inviterer til alle barn og foreldre, onkel, tante og besteforeldre for å meite etter abbor og andre spennede arter.  Vi møtes på HC-brygga på Sagstusjøen søndag 14. juni kl 12:00. Vi har også satt ut ørret, så mulighetene er mange!
Alle vil få god hjelp fra oss på anbefalt avstand av oss i Øststranda, slik at flest mulig av barna  og voksne får fisk.

 
Alt er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. Det er bare å møte opp. Ta med redningsvester til barna om du har. Vi har ikke noen til utlån pga reglene om å ikke la flere låne samme utstyr. I tillegg kan barna ta med eget utstyr, som er en stor fordel, men foreningen stiller med også alt av utstyr. Vårt utsyr er dessifisert og tas ikke i av oss.
Viktig at barn utenom familen ikke låner av hverandre!
PREMIER TIL ALLE BARNA! 

 
Og vi gjentar at vi følger FHI sine anbefalinger, så næmeste familie må hjelpe de mindre med å tre på mark m.v. Vi veileder som nevnt på avstand ved behov!
 
Hjertelig velkommen! 
 

Kontaktperson: Erik Andreassen
Telefon: 91836112.

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.