Vintersamling Bergsjøstølen er dessverre avlyst
Hundeutvalget
Publisert 01.02.2021 08:57
Oppdatert 24.02.2021 12:42
Vintersamling Bergsjøstølen er dessverre avlyst
Foto: Kjell Tore Myre
Det er plass til 16 hunder fordelt på to partier. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Arrangementet gjennomføres

​​​Hundeutvalget i RJFF inviterer til vintersamling på Bergsjøstølen 12.-14. mars.
Ta kontakt med Christine​ på mobil 911 51 623 om du vil være med.

Det er plass til 16 hunder fordelt på to partier. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Arrangementet gjennomføres
Jon-Arvid Nyborg og Ingemar Søderstrøm vil være instruktører.

Pris for å være med

Innbetalingen er todelt.
1. Kost, losji og terrengleie: 2890 kr. per person i dobbelt rom. Dette dekker overnatting fredag – søndag, frokost (2X), nistebakke (2X), middag (2X), og terrengleie. Evt. ledsager betaler samme pris. Dersom du ønsker enkeltrom, kommer det 600 kr i tillegg. Dere bestiller selv (se informasjon under).

Hundene skal være i bur på rommet. Husk å ta med bur selv. OBS! Bergsjøstølen gjør oppmerksom på at hunder ikke skal være alene på rommet under frokosten av hensyn til andre gjester.
Bergsjøstølen har forsikret oss om at de ivaretar gjeldende retningslinjer for smittevern.

Skulle det bli behov for å avbestille må oppholdet betales i sin helhet om avbestillingen er senere enn 14 dager før vintersamlingen. Dersom du blir koronasmittet/karantene eller at det innføres reiserestriksjoner kan du avbestille samme dag.

2. Instruktør: For å dekke utgifter for instruktørene betales det 630 kr. via Vipps innen 22.02.2021 til RJFF--> Hundeaktiviteter-->Vintersamling.
Påmeldingen er bindende så lenge det ikke kommer restriksjoner knyttet til koronasituasjonen som gjør det umulig å gjennomføre arrangementet. Da vil pengene tilbakebetales.

Bergsjøstølen
Overnatting bestilles ved kontor@bergsjostolen.no eller ring Kåre Berg: 970 84 618. Terrenget er på ca. 5500 mål og ligger 1 km fra fjellstua. Terrenget er avlangt og i området 950 til 1050 moh. Snaufjell og spredd fjellbjørk preger terrenget.

Les mer om Bergsjøstølen fjellstue​.
 


Vi gleder oss til noen fine dager i fjellet.

//Hundeutvalget
- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.