Fotokonkurranse
Eivind Svendsen
Publisert 28.03.2021 11:25
Oppdatert 28.03.2021 11:29
Fotokonkurranse
Illustrasjon: Eivind Svendsen
Konkurransen er for deg mellom 10 og 26 år. I år er konkurransen delt opp i fire. Med premier ca. hver tredje måned. Det blir mange delpremier gjennom året. Hovedpremien har en verdi på 9000 kr. Så her er det bare lade kameraet/mobilen før hver tur :)
  • ​​​​Del en er fra 1. mars til 31. mai.
  • Del to er fra 1. juni til 30. september.
  • Del tre er fra 1. oktober til 31. desember.
  • Del fire gjelder over hele perioden, med en fet premie i enden. (En Garmin Alpha 200i Håndenhet. Med verdi på ca. 9000 kr!)
Konkurranseregler:
For å delta i konkurransen må man være mellom 10 til 26 år. Deltager må bo i Rælingen, eller være medlem av RJFF. Er du mellom 10 og 26 år og bor i Rælingen, må du ved første innlevering, skrive ditt postnummer og eventuelt hvilken skole i Rælingen du går på. Om du er mellom 10 og 26 år, og er medlem i RJFF, men ikke bor i Rælingen, må du oppgi ditt medlemsnummer ved første innlevering.

I hver delkonkurranse kan man få et lodd per bilde man sender inn. Maks antall lodd per delkonkurranse er 10. Det betyr at om man sender 10 eller flere bilder, vil man få maks antall lodd for delkonkurransen.

For hovedkonkurransen, del fire, vil man kunne samle inn 30 lodd per delkonkurranse, maks antall lodd vil altså bli 90. Fortsatt gjelder 1 lodd per bilde. Dette vil med andre ord si, at de vil lønne seg å levere inn 30 bilder per delkonkurranse.

Premier vil bli trukket, så den som har flest lodd vil ha størst sjanse for å vinne, men alle kan vinne.

For å delta i delkonkurransen må bilder være sendt, senest siste dag av delkonkurransen.

Det vil bli publisert hvem som er vinnere på vår Facebook side, rundt den 15. i måneden etter avsluttet delkonkurranse. Vinnere vil også få beskjed pr. mail de leverte bidragene.

Alle bilder som leveres til konkurransen skal være tatt i Rælingen, Østmarka eller Øyeren, i 2021. Bildene skal ha motiver relevant til friluftsliv, jakt, fiske eller høsting og sanking i skogen, av eller med ungdom. Dette gjelder for alle deler i konkurransen.

Det vil for alle delkonkurranser være minst to hoved premier. En innenfor fiske, en innenfor jakt og eventuelt en innenfor friluftsliv. Her kan man ved innlevering av bilder, gi beskjed hvilken man ønsker mest.

For premier som involverer kniv eller lignende, kreves samtykke av foresatt før gevinst blir levert, om man er under 18. Man vil kunne velge premie av tilsvarende verdi om man ikke vil eller kan motta slike gevinster.

Ved innlevering av bilder med motiver som ikke passer konkurransen, utydelige bilder, eller av andre grunner ikke kan godtas i konkurransen, vil du få beskjed om at bildet ikke kan godtas, men prøv igjen. Man mister ingen poeng eller lignende.

Du vil få beskjed om at bilde er mottatt og at du har gjeldende lodd.

Bilder som blir levert inn og blir godtatt, vil kunne bli publisert på hjemmesidene til RJFF og eventuelt andre ting i regi av RJFF. Om det er personer med på bildet, pass på at de er inneforstått med at bildet kan havne på RJFF.no, vår Facebook side eller lignende. Vi vil tilstreve å ikke bruke bilder med personer man lett kan kjenne igjen, men det kan forekomme. Det vil aldri bli oppgitt personalia ved bildene, annet enn eventuelt fornavn på deltager og postnummer. Om det ønskes gi beskjed så kan dette også unngås.​

Bildene dine kan sendes inn her: 


/
/Ungdsomsutvalget- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.