Høstsamling 2020
Publisert 14.05.2020 11:19
Oppdatert 14.05.2020 23:26
Høstsamling 2020
Foto: Dag Hofsødegård
Treningssamling Sømådalen 14. - 16. august 2020 Ta med deg din unghund og tren hos hundetrener Knut Østmo på Femund Jakt og fuglehundskole (dressur, tips og tamfugltrening) eller bli med en av våre flinke instruktører ut på Sollerøya og tren på rype/skogsfugl. På Sollerøya vil vi ha 2 partier med max 8 hunder i hvert parti. Samlingen er åpen for alle, selv om du ikke er medlem i RJFF.

​​​

Samlingen starter fredag 14. august på Rønningen Camp & Hytter (ved RV26 ca. midtveis mellom Trysil og Røros, på vestsida av Femunden) og vi håper at flest mulig av deltakerne kan samles og overnatte der. 

 


Noen hytter er allerede booket, men vi håper/anbefaler at flere av dere kan gå sammen om å leie hytter slik at flest mulig kan få plass på campingplassen. Det går også fint å overnatte i telt, bil, bobil, campingvogn eller lavvo.

Priser (medlem av RJFF): 
Hund og fører på Sollerøya (inkludert fellesmiddag på lørdag): kr. 2.200,- 
Hund og fører på Femund Jakt og fuglehundskole (inkludert fellesmiddag på lørdag): kr. 2.000,-

Priser (ikke medlem av RJFF): 
Hund og fører på Sollerøya (inkludert fellesmiddag på lørdag): kr. 2.600,- 
Hund og fører på Femund Jakt og fuglehundskole (inkludert fellesmiddag på lørdag): kr. 2.400,-


Andre priser: 
Ledsager uten hund: kr. 300,- for fellesmiddag på lørdag. Overnatting kommer i tillegg og betales av den enkelte på campingen. Informasjon om betalingsfrist vil komme senere.

Fellesmiddagen på lørdag vil bli servert i det store teltet på Rønningen Camp & Hytter. Vi tar forbehold om eventuelle begrensninger ift antall og avstand ifm COVID-19.

Overnatting: 
Rønningen Camp & Hytter: tlf. 909 88 491. ​(Oppgi at du/dere skal delta på RJFF-samling 
Det er også anledning til å overnatte på: Sømådalen Camping: tlf. 624 59 940/400 63 376 (denne ligger bare ca. 400 m fra Femund Jakt og fuglehundskole) Johnsgård Turistsenter: tlf. 624 59 925

Bindende påmelding så fort som mulig til Dag Hofsødegård. Tlf. 976 15 345 

Oppgi navn på hund, hundens alder i august, rase, fullt navn og adresse på fører samt fødselsår på fører. Oppgi også om du er medlem (hovedmedlem/sidemedlem) av RJFF. Vi trenger ikke denne informasjonen om eventuell ledsager, men oppgi om du kommer til å ha med deg det, eller om du kommer alene.


Begrenset antall og først til mølla prinsippet gjelder.

Har du en dag eller to fri før eller etter samlingen er det gode mulighet for å trene kondisjon på hunden din i Båren treningsterreng (ca. 7,5 km2) til Hedmark Oppland Fuglehundklubb. Ca. 7 km sør før Rønningen Camp & Hytter. Koster kr 30,- pr dag.

//Hundeutvalget


- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.