Høstsamling
Hundeutvalget
Publisert 06.04.2019 23:33
Oppdatert 29.02.2020 16:43
Høstsamling
Foto: Dag Hofsødegård
Hundeutvalget etterstreber å avholde en høstsamling med trening av fuglehunder i felt hvert år.

Denne samlingen er tradisjonelt lagt til Sømådalen (ved Femunden) og arrangeres i samarbeid med Femund Jakt- og fuglehundskole.

Hundene deles i grupper med mindre- eller mer rutinerte hunder. De minst rutinerte hundene oppfordres til å delta på Fuglehundskolen. De mer rutinerte hundene tas med ut i felt, fortrinnsvis ute på Sollerøya. Andre landfaste terreng har også vært brukt på tidligere samlinger.​ 

Partiene ute i felt blir delt opp med max. 8 hunder pr. gruppe. Hver gruppe tildeles en egen godkjent fase-2 instruktør, som følger opp hund og fører underveis i partiet og i en felles oppsummering etter endt treningsdag. Det er flere overnattingsmuligheter i området, men hovedsetet for samlingen er lagt til Rønningen Camp & hytter

Fellesmiddag for alle deltakere avholdes lørdag kveld, med kåring av «beste hund/ størst progresjon» i hvert parti. Det er loddsalg med fine premier og egen «kaste på stikka» konkurranse. Samlingen er åpen for alle, selv om du ikke er medlem i RJFF. 

Årets samling avholdes 14. -16. august 2020. (mer informasjon kommer senere)

Følg oss også på RJFF’s Facebook​ for oppdatert informasjon om Hundeutvalgets aktiviteter gjennom året.

//Hundeutvalget

- Annonse -
Bli familemedlem
EMPET Dyreklinikk
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.