Leirdueutvalget
Leirdueutvalget
Publisert 14.03.2020 09:57
Oppdatert 31.08.2020 09:11
Leirdueutvalget
Foto: BK Kjelsrud
​​​​Leirdueutvalget i RJFF har som formål å tilby så vel jegere som aktive leirdue skyttere et variert og godt treningstilbud.

​Foreningen disponerer Fellemyra og Annekloppa skytebaner i Rælingen og har åpent hver tirsdag og torsdag fra kl. 18:00 til kl. 21:00 fra april til september.


Anlegget består av en standard jegertrap bane og en sportingbane.
Tirsdager skytes det både trap og sporting, på torsdagene skytes det kun trap. Begge dager tilbys instruksjon for ungdom og nybegynnere.

I 2016 oppgraderte RJFF banene med flere nye kastemaskiner. Våre anlegg har nå høy driftsikkerhet, stor kapasitet og lite ventetid. På de forskjellige banene  kan vi tilby svært variert og “jegermessig” trening, her vil du kunne skyte på leirduer som kommer mot deg, over hodet og fra siden.

Riflegruppa har sin bane åpen på samme tid. Her er det gode muligheter for å kombinere kvelden med både rifle- og hagletrening!

Sosialt miljø
Rælingen JFF er kjent for å ha et svært godt miljø, så også på skytebanen. Her er det fokus på trening og her trenger ingen være redd for “å dumme seg ut”. Skytterhuset er åpent på tirsdagene slik at du har mulighet til å kople av med kaffe, brus, vafler og pølser til en rimelig penge. Her sitter heller ikke “jaktskrønene” langt inne.

Gratis instruksjon
Alle som ønsker kan få gratis instruksjon og veiledning av en av våre autoriserte skyteinstruktører.
Under instruksjon/opplæring har vi også muligheter for å benytte pressbanen, denne ligger litt tilbaketrukket slik at du kan skyte uten at “halve nabolaget” er tilskuere.

Skyting for firmaer og andre organisasjoner
Skyting med hagle er en perfekt aktivitet for firmaer og andre grupper som vil gjøre noe sosialt og moro sammen.

Vi tilbyr leie av bane, instruksjon, banemannskap, utlån av våpen og skudd/lerduer til svært hyggelige priser.

Kontakt leder Dan Even Wilhelmsen for tider og priser.

 
Leder av Leirdueutvalget:
Dan Even Wilhelmsen  mob: 936 85 828
 
//RJFF

​​

- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.