Nytt fra Leder
Publisert 14.03.2020 10:32
Oppdatert 10.03.2021 11:15
Nytt fra Leder
Foto: BK Kjelsrud
Her vil foreningens leder holde deg oppdatert på hva som foregår i foreningen, både smått og stort.

​​​Rælingen 10.03-2021

Strenge tiltak og Vår i lufta.

Rælingen kommune har kommet med strenge lokale smittevernregler som i praksis gjør det umulig for oss å gjennomføre aktiviteter både ute og inne. Dette syntes vi er utrolig trist, og vi jobber hele tiden for å finne løsninger som gjør at vi kan gi medlemmene et tilbud.

Men våren er i anmarsj og snart går isen på fiskevannene i Rælingen. Vi setter pris på at folk benytter seg av marka og gleder oss over å se at det er så mange velger friluftslivs aktiviteter når alt annet er stengt.
Vi vil oppfordre alle til å sette seg inn i de lover og regler som finnes for at alle skal få en best mulig opplevelse. Ta med søppel hjem og ikke ta sjanser med utrygg is på vannene. Er du over 18 år kjøper du fiskekort via iNatur.no​

En av de store sakene styret har jobbet med i lengre tid er mangelen på ett eget klubbhus der vi kan drive våre innendørs aktiviteter. Noe som kan bli ett samlingssted for medlemmer. Dette er en sak vi jobber mye med og jeg håper vi kan komme med en stor nyhet om denne saken i løpet av 2021.  

Jeg ønsker alle en god påske med fine frilufts opplevelser enten i Rælingen eller andre steder. 


Med vennlig hilsen
Kjell Langhus
Styreleder, Rælingen Jeger og Fiskerforening​
- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.