Onsdagstrening
Hundeutvalget
Publisert 06.04.2019 23:59
Oppdatert 29.02.2020 16:34
Onsdagstrening
Dressurtrening i regi av hundeutvalget i Rælingen JFF er åpen for alle som har, eller er interessert i jakthunder.

​​Vi møtes, på parkeringsplassen nedenfor Rælingen Videregående skole (adr: Bjørnholthagan 8, 2008 Fjerdingby), onsdagskvelder klokken 19.00 – 20.00.

 

Dressurtreningene er populære. På det meste har det vært opp mot 40 hunder og førere, samtidig. Hundeutvalget stiller hver treningskveld med 3 godkjente jakthund-dressurinstruktører. 

Hundene deles i 2 grupper etter alder og/eller dressurerfaring. Dersom en av gruppene fortsatt er stor, deler vi gjerne opp denne også, slik at det blir tre grupper med hver sin instruktør. 

Dressurelementene vi trener er jaktrelaterte. Så vi har hovedfokus på kontakt med fører, lineføring, fri ved fot, sitt/ bli sittende og innkalling.

 

Etter avsluttet treningskveld er alle hjertelig velkommen til Heimen grendehus for hundeprat og en kopp kaffe i avslappet sosialt lag.

 

Treningene starter opp rett etter nyttår og pågår til litt ut i juni. Deretter er det opphold gjennom sommeren og høstjaktperioden. Det startes opp igjen med treninger i månedsskiftet oktober/ november, og varer helt fram til jul. Se egen oversikt i RJFF’s aktivitetskalender. Se kalender nederst på denne siden.

Følg oss også på RJFF’s Facebook​ for oppdatert informasjon om Hundeutvalgets aktiviteter gjennom året.

//Hundeutvalget


 

- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.