Revejakt
RJFF
Publisert 25.04.2016 11:50
Oppdatert 09.04.2019 20:15
​Rælingen JFF har satt opp brakker for å drive gluggjakt på rev ved åteplasser på tre steder: Ved Holt Skole, Fjerdingby gård og ved Uller. I brakkene kan du sitte komfortabelt mens du venter på at Mikkel skal dukke opp.
Revejakt
​​Den nye brakka ved Stensrud gård er nå flyttet til Fjerdingby, og ble satt i drift i løpet av oktober 2006. Likeledes er brakkene på Holt og Uller bygd om og utvidet. RJFF vil takke Lars Mathisen & co. for flott utført arbeid med brakkene!

 
For å jakte rev fra en av RJFF’s revebrakker må du være medlem, og ha løst jaktkort for rev. Jaktkortet koster kr. 100,- og kan kjøpes ved henvendelse til Lars Mathisen, Furustien 1 D, 2006 Løvenstad, mobil 90030593.

 
Hvis du aldri har prøvd denne jaktformen, kan den anbefales på det varmeste! Ei lys måneskinnsnatt i glugga, med rev som lusker rundt åtet er utrolig spennende!
 
Vi har tre buer, plassering ser du her:
 
Holt skole:

Ta av til venstre midt i høyresving. Parker på plassen ved bommen. Brakka ligger bak en container
 
Fjerdingby:

Ta av til venstre i rundkjøring til Kirkeveien mot Rælingen kirke. Ta så første vei til venstre til Fjerdingby gård. Kjør nedover, forbi hovedhuset og låven (du får låven på høyre hånd). Parker på plassen rett ved revebrakka.
Uller:

Kjør forbi skytterbanen og videre mot Nordby. Kjør over norbysletta og forbi Fjellstadfeltet. Rett etter en skarp venstresving(merket med "gule og svarte sving skilter") svinger du ned Byvegen på venstre side. Etter ca. 200m tar du til ventre igjen inn Ullervegen. Parker på en liten plass på venstre side ved et hvitt hus før vegen heller ned mot en gård. Brakka ligger på jordet på venstre side. 
 
 
 
 

 
//RJFF
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.