Revejakt
RJFF - Jaktutvalget
Publisert 25.04.2016 11:50
Oppdatert 30.10.2019 13:17
Revejakt
​Rælingen JFF har satt opp brakker for å drive gluggjakt på rev ved åteplasser på to steder: Ved Fjerdingby gård og ved Uller. I brakkene kan du sitte komfortabelt mens du venter på at Mikkel skal dukke opp.
​​​For å jakte rev fra en av RJFF’s revebrakker må du være medlem, og ha løst jaktkort for rev. Jaktkortet koster kr. 100,- og kan kjøpes ved henvendelse til leder av Jaktutvalget:  Lars Mathisen, mobil 900 30 593.

Hvis du aldri har prøvd denne jaktformen, kan den anbefales på det varmeste! Ei lys måneskinnsnatt i glugga, med rev som lusker rundt åtet er utrolig spennende!

 
 
Vi har to buer, plassering ser du her:
 ​
Fjerdingby:
 
 

Ta av til venstre i rundkjøring til Kirkeveien mot Rælingen kirke. Ta så første vei til venstre til Fjerdingby gård. Kjør nedover, forbi hovedhuset og låven (du får låven på høyre hånd). Parker på plassen rett ved revebrakka. 

 
Uller:
 

Kjør forbi skytterbanen og videre mot Nordby. Kjør over norbysletta og forbi Fjellstadfeltet. Rett etter en skarp venstresving(merket med "gule og svarte sving skilter") svinger du ned Byvegen på venstre side. Etter ca. 200m tar du til ventre igjen inn Ullervegen. Parker på en liten plass på venstre side ved et hvitt hus før vegen heller ned mot en gård. Brakka ligger på jordet på venstre side. 
 
//RJFF - Jaktutvalget
- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.