Røyskattlia Jakthytte
BK Kjelsrud
Publisert 22.08.2018 11:36
Oppdatert 26.08.2019 07:13
Røyskattlia Jakthytte
Fotograf: Lars Erik Mathisen
Rælingen Jeger og Fiskerforening har inngått avtale om leie av Røyskattlia jakthytte med inkludert jaktterreng. Hytta ligger i Romedal allmenning i Hedmark.

​Det følger med to jaktkort for Romedal Allmenning ved leie. Leie er kun for medlemmer av Rælingen JFF. Koia har en enkel standard der det er plass til inntil fire personer.


Om hytta:

Røyskattlikoia ligger i Romedal allmenning. Koia har en enkel standard der det er plass til inntil fire personer. (Det er nå to senger i koia, men det finnes løse senger som kan bæres inn i koia ved behov.) 

Det er hverken strøm eller innlagt vann på hytta, men det finnes kokemuligheter i form av en liten gasskomfyr. Vann til drikke og matlaging må medbringes. 

 
Koia ligger om lag 300 m fra sommerbilveg. Vinterstid vil det være innpå 45 minutter på ski hvis vegen ikke er brøytet. (det har vært brøytet om vinteren de siste tre årene) Koia egner seg ypperlig som utgangspunkt for jakt og fiske i et området uten det helt store jakttrykket, og det felles hvert år bra med orrfugl, storfugl, hare og rådyr i terrenget. Terrenget er stort sett lettgått, og har de siste årene huset greit med vilt. 


Terrenget ligger utenfor ulvesonen, men streifulv har forekommet også i dette terrenget i de senere år.

Hytteregler/Bestilling:
For å kunne leie denne koia må du være medlem i Rælingen Jeger-og Fiskerforening - Meld deg inn her :)
Det kan jakte inntil fire stykker samtidig, men de som da i tillegg skal være med må da registrere seg her: RASA og kjøpe gjestekort der. (og følge retningslinjene som står der inne) Det er KUN for terrenget i Romedal det kan kjøpes kort, og da som gjestejeger.

 
Prisen pr kort/døgn for medlemmer av RJFF er kr.350,- (Dette er da betaling for både koie og jaktkort pr.person.) 

 
Kjøreanvisninger finner du her: (google maps)
 


 

 
  
- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.