Saueaversjon
RJFF - Hundeutvalget
Publisert 25.04.2016 14:03
Oppdatert 16.06.2017 10:54
Saueaversjon
Saueaversjonskursene RJFF arrangerer i samarbeid med Nes gård, vil ha oppstart fra og med 15 juni.

​​​​​Kursene avholdes i samarbeid med Nes gård. Nes gård ligger på Nordby i Rælingen, ca 10-12 minutters kjøring fra Fjerdingby. 

 

 


 

Bruk dette skjemaet for påmelding:

Påmelding

Priser:
Første gang RJFF medlem: 500,- Ikke medlem: 800,- (Dette inkluderer både første og andre gangs aversjon)

Retest RJFF medlem: ​200,- Ikke medlem: 400,-


Du kan betale via Vipps. Du søker da opp "Rjff" i selve appen, så vil "Rælingen Jeger og Fiskerforening" dukke opp i resultatene. Viktig at du merker betalingen med navnet på deg, hunden, telefonnummer og ønsket dato


Betaling kan også gjøres direkte via nettbank til konto: ​​​1503.46.79026  (merkes på samme måte som ved Vipps betaling.
 

Oppmøte og tidspunkter: 
Oppmøte fra kl 18:00 eller kl 19:30
Det vil serveres kaffe/kake i "venteområdet" som også vil fungere som  en fin sosial møteplass med de andre hundeeierene mens man venter på sin tur. Det kan bli noe venting.

Antall plasser pr. kurskveld: 
Det er kun plass til 10 hunder pr kurskveld. Det er med andre ord førstemann til møllla prinsippet som gjelder ved påmelding på ønsket dato/tidspunkt. Kursene vil gjennomføres hver torsdag frem til 17 august. Da håper vi du finner en dato som passer deg og din hund. 
NB: Du får en bekreftelse for påmelding og tidspunkt på SMS. Vi kan ikke garantere at du får ønsket tidspunkt

Her kan du lese viktig informasjon om hvordan testingen foregår, hva som kreves og hvorfor det er viktig med testing. Denne informasjonen vil også sendes deg når påmeldingen er registrert.


 

Vi gleder oss til å se deg og din hund.  

 

//RJFF - Hundeutvalget

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.