Saueaversjon
Hundeutvalget
Publisert 25.04.2016 14:03
Oppdatert 22.05.2019 11:10
Saueaversjon
Det kreves at aversjonsdressuren utføres av autoriserte instruktører.
Saueaversjon for hund er svært viktig for å unngå skader på sau og bufe. Informasjon om årets treninger er nå oppdatert. Se informasjon og meld deg på her.

​​​​​​​​I de fleste beiteområdene vi har her i landet, kreves det at hunden har sauereinhetsbevis for at den skal kunne slippes. Mange grunneiere krever at dette ikke er eldre enn 2 år. Et slikt bevis får man når hunden ikke lenger viser interesse for sau. Kursene avholdes i samarbeid med Nes gård. Nes gård ligger på Nordby i Rælingen, ca 10-12 minutters kjøring fra Fjerdingby. ​(Se veibeskrivelse i kartet)

 

​Informasjon og Forberedelser for hund og eier før aversjon

Priser: 
Er det første gang din hund gjennomgår en saueaversjon:

RJFF medlem: 500,- / ikke medlem: 800,- (Dette inkluderer både første og andre gangs aversjon). Husk å melde på hunden for annengangsaversjon tidligst 14 dager etter førstegangsaversjonen. Dette er obligatorisk.

Dersom det er behov for mer enn to ganger for å få sauerenhetsbeviset, koster det pr gang: RJFF medlem: 200,- Ikke medlem: 400,-

Fornyelse av aversjonsbevis:

For å få sauerenhetsbeviset, er prisen for RJFF medlem: 200,- / ikke medlem: 400,- pr gang 

Betaling via Vipps: 
Velg «Kjøp og betal» søk etter RJFF, velg deretter «Hundeaktivitet» og velg så den aversjon din hund skal ha og betal.

Merk betalingen med ditt navn, navn på hunden og påmeldt dato.

Medlemskort til RJFF og kvittering fra Vipps må fremvises før hunden kan gjennomføre aversjon. Ta også med hundens registreringsbevis og eventuelt sauerenhetsbevis.

Oppmøte og tidspunkter: Oppmøte kl 18:00 eller kl 19:30. Det vil serveres kaffe/kake i "venteområdet" som også vil fungere som en fin sosial møteplass med de andre hundeeierne mens man venter på sin tur. Det kan bli noe venting.

Antall plasser pr. aversjonskveld: 
Det er kun plass til 10 hunder pr kveld. Det er med andre ord førstemann til møllla prinsippet som gjelder ved påmelding for ønsket dato/tidspunkt. 

Aversjon vil gjennomføres hver tirsdag frem til 20. august, med første kurskveld 11 juni. Da håper vi du finner en dato som passer deg og din hund. 

Meld deg på her:
​​ 
NB: Du får en bekreftelse for påmelding og tidspunkt på SMS. Vi kan ikke garantere at du får ønsket tidspunkt

Vi gleder oss til å se deg og din hund. Har du ytterligere spørsmål du ikke har fått svar på så kan du kontakte Nina Kollenberg på mobil: 992 79 774​

//Hundeutvalget RJFF


 

​ 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.