Saueaversjon - AVLYST ut året
RJFF - Hundeutvalget v/Nina Kollenberg
Publisert 25.04.2016 14:03
Oppdatert 27.07.2018 14:49
Saueaversjon - AVLYST ut året
Saueaversjon for hund er svært viktig for å unngå skader på sau og bufe. I de fleste beiteområdene vi har her i landet, kreves det at hunden har sauereinhetsbevis for at den skal kunne slippes. Mange grunneiere krever at dette ikke er eldre enn 2 år. Et slikt bevis får man når hunden ikke lenger viser interesse for sau.

​​​​​​Kursene avholdes i samarbeid med Nes gård. Nes gård ligger på Nordby i Rælingen, ca 10-12 minutters kjøring fra Fjerdingby. 

 

 


 

Klikk her for påmelding: Ikke lenger mulig å melde seg på da resten av sesongen er avlyst grunnet den ekstreme sommeren. 

Priser: 
Er det første gang din hund gjennomgår en saueaversjon:

RJFF medlem: 500,- / ikke medlem: 800,- (Dette inkluderer både første og andre gangs aversjon). Husk å melde på hunden for annengangsaversjon minst 14 dager etter førstegangsaversjonen. Dette er obligatorisk.

Dersom det er behov for mer enn to ganger for å få sauerenhetsbeviset, koster det pr gang: RJFF medlem: 200,- Ikke medlem: 400,-

For retest av hund som har aversjonsbevis fra tidligere:

For å få sauerenhetsbeviset, er prisen for RJFF medlem: 200,- / ikke medlem: 400,- pr gang

Betaling via Vipps:

Betal med Vipps ved å søke på RJFF (Rælingen jeger- og fiskeforening), du får da 5 valg. Velg Hundeaktiviteter, og deretter velger du den den aversjonen du har meldt din hund på. Viktig at du merker betalingen med ditt navn, navn på hunden og påmeldt dato. Medlemskort og kvittering fra Vipps må fremvises før hunden kan gjennomføre aversjon. Ta også med hundens registreringsbevis og eventuelt sauerenhetsbevis.

Oppmøte og tidspunkter: 
Oppmøte kl 18:00 eller kl 19:30. Det vil serveres kaffe/kake i "venteområdet" som også vil fungere som en fin sosial møteplass med de andre hundeeierne mens man venter på sin tur. Det kan bli noe venting.

Antall plasser pr. aversjonskveld: 
Det er kun plass til 10 hunder pr kveld. Det er med andre ord førstemann til møllla prinsippet som gjelder ved påmelding for ønsket dato/tidspunkt. Aversjon vil gjennomføres hver torsdag frem til 30. august. Da håper vi du finner en dato som passer deg og din hund. 

NB: Du får en bekreftelse for påmelding og tidspunkt på SMS. Vi kan ikke garantere at du får ønsket tidspunkt

Vi gleder oss til å se deg og din hund.

Ved spørsmål, kontakt Nina Kollenberg, mobil 9927 9774 

//Hundeutvalget

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.