Store gratulasjoner til Frank
BK Kjelsrud
Publisert 19.12.2020 01:05
Oppdatert 19.12.2020 01:17
Store gratulasjoner til Frank
Fra v: Finn Mathisen, Bjørn Mathiesen, Frank Sørlie og Thor-Arne Vestli Foto: BK Kjelsrud
Endelig fikk vi samlet en minigjeng for å overrekke NJFFs Innsatsmedalje til Frank Sørlie. Vi gjorde selvfølgelig vårt beste for å overholde alle smittevernsregler.

​​​Det var en spent liten gjeng med luringer som ankom Franks adresse i sprutende regnvær. Frank var blitt fortalt at vi var der for å levere et viltkamera/værstasjon som skulle monteres langt inne i marka. Vi kamuflerte dette som et NJFF prosjekt hvor vår forening var en av pilotene. Frank var nok noe skeptisk, men som den helhjerta RJFF mannen han er, takket han ja til oppdraget. 

​Overraskelen over at det sto fire maskebefengte karer på døra, anført av ​NJFF Akershus styreleder Bjørn Mathiesen, var stor. Enda større ble den da Bjørn dro opp et ark og leste opp følgende:

Kandidat for innsatsmedalje, RJFF Fiskeutvalget

Frank Sørlie har vært et ivrig medlem i Rælingen Jeger- og Fiskerforening en mannsalder. Helt fra han som liten var han med sin far, Fritz når han stilte opp for foreningen. Det var bæring og frakt av ørret. Frakt av kalk uten helikopter. Rydding og tilrettelegging av gytebekker, før det i hele tatt var et begrep. 

Frank har vært medlem i RJFF og fiskeutvalget så lenge at det er nesten ingen som vet helt nøyaktig. Det vi vet er at han i medlemsregisteret hos NJFF står oppført som hovedmedlem fra 1990. Det vil si at han pr dags dato har vært hovedmedlem i 30 år. Legger vi til tiden som familie/ungdomsmedlem så kan vi med trygghet si at Frank har vært medlem i RJFF minst 50år. Det er ingen automatikk i at det å være medlem i mange år gir en innsatsmedalje. Vi vil derfor trekke frem Franks kvaliteter som komplett fangstmann, med et hjerte for naturen i Østmarka. 

Frank har i alle år vært elgjeger, småviltjeger, rådyrjeger og fisker på sin hals. Han har gjort kultivering til et livslangt prosjekt. Det er hans fortjeneste at bekkene rundt Nessetertjern er ørretførende. De siste par årene har Frank vært fiskeutvalgets eneste mann i reservatet siden han har hytte der inne. Vi har ikke behøvd å pushe på for å få folk inn dit med fisk, vi vet at Frank har kontroll der inne. 

Vi ønsker at Frank skal motta NJFFs innsatsmedalje som en takk fra hele foreningen, med fiskeutvalget i spissen, for den utrolige innsatsen han har lagt ned gjennom så mange år. Det har han virkelig fortjent. 
Han behøver heller ikke bekymre seg for han slipper aldri ut av fiskeutvalget :) 

//RJFF Fiskeutvalget  
14.10-2019


Så det Frank trodde skulle bli en lengre tur i snø/slaps og sprutende regnvær innover i skauen ble nok en langt hyggeligere opplevelse. Det at han svarte ja på å ta på seg nettopp et slikt oppdrag er med på å understreke hvorfor nettopp han fortjener denne medaljen. 

Vi gratulerer Frank med medaljen og takker for årevis med innsats for Rælingen Jeger-og Fiskerforening. Vi forventer mange fler :) 

//RJFF​
- Annonse -
Bli familemedlem
RJFF medlemmer får 10% på hele nettbutikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.