Svein og Rypa - Norgesmestere
Geir Bentestuen
Publisert 09.11.2018 10:54
Oppdatert 09.11.2018 10:54
Svein og Rypa - Norgesmestere
Foto: Privat
Svein og Rypa – Et tospann av dimensjoner – ble NM vinnere lavland 2018.
Leste for en kort stund siden på FB siden til Svein at han var hos Dag Roger Berg og «omstillte» Rypa fra fjell til lavland. En liten video snutt og noen bilder var lagt med. Svein er flink til dette, å legge ut bilder og videoer om det er fra Blaker eller sin hjemplass i Gratangen. 


Svein har i en årrekke bidratt som instuktør i Norsk gordonsetterklubb og han har vært DK samt bidratt masse i fuglehundverden. Rælingen Jeger og fisk er så heldig å ha Svein med på laget som instruktør. 

Det var da så utrolig gøy å møte Svein etter bragden og se stoltheten i øynene hans.

Hardt arbeid lønner seg

Svein har trent og jobbet hardt både i terrenget, på dressurbanen og i egen avl – noe han kan si han har lykkes godt med når gullmedaljen er i havn. Han har i mange år hjulpet andre med sine hunder, stiller opp i tråd av sine verv og det er sjelden nei i Svein sin munn. Det er derfor så utrolig gøy at nettopp Svein fikk til dette sammen med Rypa. 

Vi i Rælingen Jeger og fiskerforening ønsker med dette å gratulere Svein med en velfortjent NM gullmedalje.

 
//Geir Bentestuen - Leder Hundeutvalget

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.