Treningssamling Sømådalen
Dag Hofsødegård
Publisert 28.02.2019 11:26
Oppdatert 01.03.2019 10:18
Treningssamling Sømådalen
Så er det igjen klart for RJFF sin 10. treningssamling i Sømådalen 16-18 august. Noen overraskelser vil det bli. Samlingen er åpen for alle, selv om du ikke er medlem i RJFF

​​​Nå kan du ta med deg din unghund og trene hos hundetrener Knut Østmo på Femund Jakt og fuglehundskole (dressur, tips og tamfugltrening) eller være med instruktører ute i terrengene og trene på rype/skogsfugl.

Nytt av i år er at vi skal gå på både Sollerøya og ut i terrengene inne på land (Stormyra, Kletten og/eller Gloføyklia). Vi vil at alle hunder som skal ut i terreng skal få minst 1 dag på Sollerøya. Så enkelte hunder vil få en dag på Sollerøya og en dag f eks på Stormyra. Dette avgjør vi med loddtrekning. Hvert parti ute i terrengene vil være på max 8 hunder. 

Foto: Dag Hofsødegård

Pris (hund og fører, inkludert fellesmiddag på lørdag) kr. 2.100,- for trening lørdag og søndag (på fuglehundskolen eller i terrengene).
 
Ledsager uten hund: kr. 250,- for fellesmiddag på lørdag. Samme priser som i 2018 😊 Informasjon om betalingsfrist vil komme senere.

Selve samlingen starter fredag 16. august på Rønningen Camp & Hytter  

 

og vi håper at flest mulig av deltakerne kan samles og overnatte der. De fleste hyttene er allerede booket, men vi håper/anbefaler at flere av dere kan gå sammen om å leie hytter slik at flest mulig kan få plass på campingplassen. Det går også fint å overnatte i telt, bil, bobil, campingvogn eller lavvo. 

Overnatting kommer i tillegg og betales av den enkelte på campingen. 

Fellesmiddagen på lørdag vil bli servert i det store teltet på Rønningen Camp & Hytter. Finn dem på Facebook her. 

Rønningen Camp & Hytter: tlf. 624 59 935. (Oppgi at du/dere skal delta på RJFF-samling) 

Alternative overnattingsmuligheter:
Sømådalen Camping: Tlf. 624 59 940 Mobil: 400 63 376 
(denne ligger bare ca 400 m fra Femund Jakt og fuglehundskole

Johnsgård Turistsenter: tlf. 624 59 925 

Påmelding:
Bindende påmelding så fort som mulig til Dag Hofsødegård. Tlf. 976 15 345 Epost: hofsodegard@gmail.com 
(Oppgi navn på hund, hundens alder i august, rase, fullt navn og adresse på fører samt fødselsår på fører. Vi trenger ikke denne informasjonen om eventuell ledsager, men oppgi om du kommer til å ha med deg det, eller kommer alene. )

 Foto: Dag Hofsødegård
​​​​

Begrenset antall og først til mølla prinsippet.
Vi forsøker i år å få til at din hund kan prøve seg for å ta apportbevis på samlingen. Har du en dag eller to fri før eller etter samlingen er det bra mulighet for å trene kondisjon på hunden din i Båren treningsterreng (ca. 7,5 km2) til Hedmark Oppland Fuglehundklubb. Ca 7 km sør før Rønningen Camp & Hytter.

​//Hundeutvalget

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.