Vårens vakreste eventyr
BK Kjelsrud
Publisert 15.05.2018 09:07
Oppdatert 15.05.2018 09:07
Vårens vakreste eventyr
Fotografer: Thor-Arne Vestli og Kai Halvorsen
Fiskeutvalget i RJFF gjennomførte i helgen et meget vellykket utsett av ørret. Tusen takk til alle som var med å hjalp til. Uten dere hadde vi ikke klart det.

Tradisjonen tro er mai måned travel for de aller fleste, allikevel var det en stor gjeng som møtte opp på skytebanen for å hjelpe RJFF med det årlige utsettet av fisk. Små og store møtte opp med ryggsekk for å bære den verdifulle lasten ut i marka. Fisken ble transportert fra Bjørkelangen settefiskanlegg tidlig lørdag morgen i tank. Over 450 ørret som nå var klar for å bli "Rælinger" :)Fisken håves opp av tanken og flyttes over i plastsekker med vann i folks sekker.Det blir fort opp i mot 20kg på ryggen i form av vann. Det er skvulper bra og er litt uvant for mange :)Fisken var veldig sprek så det var ikke spesielt lett å få de ned i sekkene.Sekkene fylles med så mye vann og luft som mulig så fisken skal ha best mulig forhold den siste biten ut til vannene. Det gikk som vanlig veldig bra. Alle rapporterte at fisken "spant" avgårde så fort den slapp ut av sekkene. Det er alltid et godt tegn :)Været var upåklagelig så alle som var med på utsettet fikk seg en fin skogstur samtidig som de gjorde en fantastisk innsats for foreningen. Vi er helt avhengig av hjelp, så det at unge og gamle stiller opp setter vi utrolig stor pris på. Vi håper vi ser dere med fiskestang  ute i marka gjennom sesongen, også skal dere ikke se bort i fra at vi "roper" igjen til neste år :)Skitt fiske og god sommer!!

Fiskekort kjøper dere via iNatur.no​
Eller hos våre tradisjonelle utsalgssteder, som er Gmax på Strømmen storsenter, Anitas Café på Åmot senteret i Fjerdingby, Gero Sportsfiske i Lillestrøm (ved Åråsen) eller på den nye Joker butikken på Hektnersletta. (Den gamle Best bensinstasjonen)

//Fiskeutvalget

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.