Vi trenger deg
BK Kjelsrud
Publisert 07.03.2019 14:17
Oppdatert 13.03.2019 10:56
Vi trenger deg
Illustrasjon: BK Kjelsrud
​Vi har nå funnet den personen vi lette etter, så nå blir det for første gang i historien et "Kvinneutvalg" i Rælingen JFF. Følg med utover våren for mer informasjon


 


Kvinneutvalg, jenteutvalg, damegruppe...


 
​Kjært barn har mange navn :) 

 
Poenget er at Rælingen Jeger-og Fiskerforening trenger en sånn. Vi ønsker ikke å bli en forening styrt av bare halvgamle gubber. 


Vi har i dag over 800 medlemmer. Veldig mange av dere er kvinner.
Det vi ønsker er å ha en kvinne med i styret som kan være med å organisere aktiviteter for den kvinnelige delen av våre medlemmer.

Dere skal selvfølgelig være med på alt som skjer i foreningen,
men det kan jo være at dere ønsker andre type tilbud i tillegg til det vi har i dag. Det er dette vi ønsker å gjøre noe med. 

Så hvis du er medlem i foreningen men ikke er helt fornøyd med alt det vi tilbyr i de ulike utvalgene, håper  vi at du vil være med å bidra. Vi håper du ønsker å være et kontaktpunkt for alle våre kvinnelige medlemmer. Sånn at vi som forening evner å følge med i tiden på riktig måte. 

Du behøver ikke være en garvet elgjeger eller en hjernevasket fluefisker, men vi håper du kjenner på gleden av å være ute. Liker tanken på å kunne skaffe din egen mat, bruke det naturen gir oss på en bærekraftig måte, samtidig som du ønsker å få med deg flere på disse aktivitetene. 

Du vil inngå som et fullverdig medlem av styret i Rælingen JFF, hvor du vil være med å sette dagsorden og retningen for hvor vi ønsker å gå.

Vi vil gjerne høre fra deg. 

Send oss en epost på : post@rjff.no​ 

Sammen skal vi sørge for at Rælingen JFF er en forening for fremtiden, en forening som ikke skiller på om man sitter eller står. En forening som er åpen for alle. En forening som jobber mot et felles mål: "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid".

 
//Rælingen JFF

- Annonse -
Bli familemedlem
EMPET Dyreklinikk
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.