Medlemstur til Idre 2014
Trine Bøe Syvertsen
Publisert 08.02.2016 10:57
Oppdatert 07.03.2016 14:07
Torsdag 20/3 -2014 var det igjen duket for en hyggelig medlemstur til Idre.
Medlemstur til Idre 2014

Det var 6. påmeldte til årets «treningsleir» og alle 6. var meget fornøyd med oppholdet.

Lasse var som vanlig sjefskokk og disket opp med pinnekjøtt av rådyr fra foreningens fellesjakt i vinter. Helt nydelig!! I tillegg vanket det både spekemat og godt drikke.

Fredagen gikk med til fellesdugnad – spikre rammer til NM skivene, måle avstand og sette feltløype. En liten scootertur i Dalarnas skoger ble det også tid til.

Etter en hyggelig kveld og påfølgende hyggelig frokost, var det bare å forberede seg og lade opp til Ringbofelten! Og med 6. påmeldte deltagere, gikk klubbmesterskapet knirkefritt.

Klubbmester 2014 ble Tom Zahl Pedersen. Vi gratulerer.

Så var det tid for bålkos, pølse, vaffel og en velfortjent øl!

Det ble også på søndag rikelig med tid til skytetrening. Først skjøt vi oss igjennom jaktfelt NM løype, så lag skyting – 3 deltagere på hvert lag, hvor alle skjøt samtidig. A-laget  - Lasse, Vidar og Knut skjøt strålende og vant med god margin. Tilslutt en runde med «hurtigfelt» Seieren der gikk til Vidar.

Gratulerer til dere alle.

En super «treningsleir» ble avsluttet med nok et bål og pølser. Tusen takk til Lasse, som tar i mot oss, år etter år, og som står på for at alle skal ha en fin fin helg.

Bilder:

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.