Åli leirduebane
Leirdueutvalget Ski JFF
Publisert 08.02.2016 10:59
Oppdatert 26.01.2017 12:17
Åli leirduebane
Åli Leirduebane
Ski JFF har en sjarmerende leirduebane i trivelige omgivelser på Åli ved Krokhol.

​Vi i leirdueutvalget, trives med oppgavene våre og ønsker også å gi mest mulig tilbake til de som møter opp til trening på banen vår. Vi har derfor utdannet flere hagleinstruktører som er tilgjengelige under treningene. Ta kontakt om dere ønsker veiledning ifbm treningen, eventuelt om dere ønsker spesiell oppfølging.

For å komme til oss, kjør RV 155 (Enebakkveien) fra Oslo mot Enebakk. Ved Krokhol golfbane (som ligger på venstre side), går det en stikkvei til høyre. Kjør inn denne, forbi bommen og parker på parkeringsplassen. Gå veien videre innover og følg skilt til Åli. Det tar ca 10 min å gå. Er du heldig kan du oppleve å se bever, skogsfugl, elg eller rådyr på turen inn til banen. Google maps

Vi ønsker, og syns vi har klart å skape et godt og felles integrert miljø der alle er lette å komme i kontakt med. Dette skyldes selvsagt positive og hyggelige treningsfeller i alle aldre og begge kjønn. Det er en god og uformell tone hvor det er egentrening for å bli tryggere på seg selv og sin egen skyting / skyteferdighet, som er det viktige

Derfor, MØT OPP til en uformell og trivelig treningskveld.

Det blir solgt vafler, kaffe og brus under treningene.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.