SKI JFF INFORMERER
Øivind Sverdrup
Publisert 15.05.2020 18:09
Oppdatert 15.05.2020 19:05
Én av fire har blitt coronasvindlet Hundretusener av nordmenn har blitt forsøkt coronasvindlet de siste ukene. For én av fire har svindelforsøkene fått konsekvenser, viser en fersk undersøkelse. (Kilde: Din side og Online.no)

​​​​

Ski JFF har også blitt utsatt for svindel.

20. ​april i år ble Ski JFF svindlet etter at en falsk epost ble sendt til kasserer fra leder sin epost. Det ble forsøkt opprettet dialog mellom kasserer og leder, men kjeltringene klarte å sende en ny epost til kasserer som virket som et svar fra leder. Dette gjorde at kasserer oppfattet utbetalingen som korrekt og utførte betalingen. Dette er utført av profesjonelle svindlere med konto i Tyskland og med meget gode norskkunnskaper. Beløpet som ble utbetalt var 4690 euro. Dette tilsvarer ca NOK 54 000,- 

Saken ble meldt til DNB 21. april og de forsøkte å få pengene i retur. Dette lykkes de ikke med og saken ble avsluttet hos DNB den 28. april.

Saken ble politianmeldt 22. april og saken ble henlagt 8. mai med begrunnelse "henlagt grunnet mangel på opplysninger om gjerningspersonen".

Det er i ettertid laget nye og bedre retningslinjer for godkjenning av fakturaer og betaling av utlegg som skal forhindre gjentagelse. 

I forbindelse med de pågående begrensninger for møtevirksomhet og muligheter for et informasjonsmøte velger Styret å informere ved å legge dette ut på våre hjemmesider. Ski JFF vil komme med ytterligere informasjon/dokumentasjon til medlemmene ved neste anledning, medlemsmøte/årsmøte.

Mvh
Styret​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.