Villsvin og rådyrjakt i Sverige.
Publisert 04.01.2017 13:36
Oppdatert 19.08.2020 09:49
Villsvin og rådyrjakt i Sverige.
Velkommen til villsvin og rådyrjakt i Ingelsmåla (Kalmar) i Sverige.

​​​​​​​Ski Jff har leid et jakt område i Sverige som vi ønsker å tilby våre medlemmer. Området har stor tetthet med både villsvin, rådyr og hare.  På plassen finnes det et hus med 7-8 sengeplasser hvor alt av nødvendig utstyr er på plass. Det er i dag 8 jakt tårn og alle har belysning og varmeovn. Her sitter man lunt og godt og det er ikke behov for natt sikter ol.

For at vi skal få til jakten så rimelig som mulig har vi lagt opp dette på følgende måte.

Når et jaktlag skal reise hjem så skal forings stasjoner fylles opp med mais og evt beter samt att batterier i spredere og til belysning byttes, og lese av minne brikkene som sitter i vilt kamera til grunneier. Denne jobben tar ca 1 ½ -2 timer. 

Det er lagt opp til en reiseleder pr tur som kjenner området og passer på at alle for en spennende jakt opplevelse. Dvs at det er plass til 6 jegere pr tur (7 fra august). Jakten går fra torsdag til søndag.

Normalt ligger prisene på slike turer på mellom 3000.- til 4500.- pr jeger pluss en avgift på kjøtt på 35.- til 55.- pr kg.

Da vi valgte en ny betalingsløsning som gjør jobben enklere for oss å administrere tilkom det et gebyr som vi ikke var klar over, derfor er prisen juster opp med 90.-

 Velkommen til Ingelsmåla.

For booking av tur gå inn på http://supersaas.com/schedule/skijffvillsvin/Grisejakt

Bestillings veileder for villsvin jakt.pdf

Villkår og prisliste Ingelsmåla.pdf

​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.