Konkurranseskyting
Leirdueutvalget
Publisert 08.02.2016 10:59
Oppdatert 14.02.2018 13:04
Konkurranseskyting
Er du interessert i konkurranseskyting? Ski JFF har mange aktive skyttere og vi ønsker flere velkommen til et sosialt og trivelig konkurransemiljø.

​​​​​De aktive skytterne i Ski JFF skyter konkurranser i Nordisktrap, Jegertrap, Leirduesti og ​Compak Sporting.
Vi trener også skeet for å få variasjon i treningen.

Det skytes mange stevner i løpet av året, alle aktive skyttere reiser rundt for egen regning og gjør en storartet ambassadørjobb for foreningen.

Vi ønsker å få med flere som har lyst til å skyte og konkurrere.
Gjerne yngre Junior (opp til 15 år) og Juniorskyttere (16-19 år), men alle som ønsker å være med er hjertelig velkommen.

Har du lyst til å prøve hagleskyting, er det bare å møte opp på Åli leirduebane​ her er det hagler for utlån for de som ikke har eget våpen.

Vi legger hvert år opp til aktiviteter og konkurranser på Åli. Dette gir også god konkurransetrening da slike aktiviteter øker konsentrasjonen og fremmer konkurranseinstinktet.

Uansett om du er junior, senior eller veteran er skyting en idrett du kan ha glede av i årevis. Det finnes mengder av muligheter å velge mellom, uansett om du vil ha skyting som en hobby eller konkurranseidrett.

 

Nye regler for Jaktskyting

 NJFF Regelhefte jaktskyting 2015 - 2019.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.