NJFF ung
Publisert 08.02.2016 10:59
Oppdatert 07.03.2016 14:07
Ungdomsutvalget i Ski JFF vil ha et godt og variert tilbud til unge friluftsinteresserte året igjennom, og stort sett har vi minst en utflukt i måneden.

Vi har hatt arrangerte jaktturer på det meste fra due til rådyr, fisketurer i både ferskvann og saltvann, orrleik og flere overnattinger med mulighet for å benytte seg av det naturen har å tilby avhengig av sesong.

Arrangementer vil publiseres på forsiden her, men det kan også være greit å følge med på facebook siden vår for løpende oppdateringer. Der vil det innimellom også dukke opp mer impulsive turer hvor det bare er å slenge seg med.

Til slutt: Har du noen ideer eller ønsker til turer eller jaktmuligheter, ta kontakt, så er det ganske sannsynlig at vi kan hjelpe deg!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.