Foredrag med Morten Brekke etter Årsmøtet
Publisert 28.01.2019 12:55
Oppdatert 30.01.2019 16:35
Foredrag med Morten Brekke etter Årsmøtet
Sørum jegerforening inviterer til villmarksforedrag med Morten Brekke

​​​Den 1. mars avholder Søum jegerforening sitt årsmøte på meierigaarden kro i Lørenfallet.

​Etter årsmøtet som er lukket for medlemmer av Sørum jegerforening, åpner vi opp dørene for ikke-medlemmer mot inngang på​​ kr 200,-


Jakt, fiske & VILLMARKSKVELD

 

«Drømmen om villmarka i Canada» og «Brølejakt på hjort og jakt på elg»- to timers jakt/villmarksprogram m/pause.

 

          Fredag den 1. mars kommer villmarksfotograf og forfatter Morten Brekke til årsmøte til Sørum JFF med et helt nytt filmforedrag: Drømmen om villmarka i Canada og Jakt på hjortevilt i Norge og utlandet.
            Etter mange villmarksreiser og over 30 års erfaring med jakt og villmark, har Brekke laget et helt nytt og spennende jakt- og villmarksshow. Denne gangen omhandler videoforedraget blant annet brølejakt på stor kronhjort i Polen og jakt på elg i fantastisk fjord- og fjellandskap i Vesterålen. De som er villmarks-interessert vil i Drømmen om villmarka i Canada få være med to kamerater som flyr inn i et spennende fjellandskap i ødemarka. Her skal de tilbringe tid med en kano, lavvo, fiskeutstyr og mat for 14 dager. I fjellene vil de kanskje møte på grizzly, svartbjørn, elg og villrein. Det lille fjellvannet er rikt på både harr og kanadarøye.

            I jakt- og villmarksshowet på storskjerm får seerne ellers oppleve løshundjakt på elg i Trøndelag, snikjakt på elg, hjortejegere som jakter stor norsk elg, villsvinjakt i Polen, jakt på moskus på Grønland, samt skogsfugljakt og jakt på storfugl med finsk spets.

            Foredraget er delt i to deler, hver på cirka 50 minutter – med en liten kaffepause i mellom. Brekke vil ellers prate med publikum, samt tilby sin siste bok og sine jakt- og villmarks DVD'er - han har laget over flere år. 

Brekke vil sammen med Sørum JFF ønske alle velkommen til årsmøte og filmforedrag fredag den 1.mars 2019.​- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.