Leirdueskyting
Publisert 13.02.2020 10:47
Oppdatert 12.05.2020 15:44
Sørum jegerforening arrangerer leirdueskyting på Dammyra skytebane fra april til september.
Leirdueskyting
Leirdueskyting Dammyra

​​​​​​

​​​​​​​Sørum jegerforening arrangerer leirdueskyting på vårt anlegg på Dammyra skytebane i sommerhalvåret. ​

Hos oss er alle velkomne, uavhengig om du er nybegynner eller erfaren. Alt vi krever er at alle setter seg inn i banereglementet (se vedlegg nederst på siden) før man skal skyte, og er man nybegynner ønsker vi at du sier ifra om dette til de som har vakt slik at vi kan gi veiledning.

Priser:

Medlemmer: 110,-

Ikke medlemmer: 130,-

Junior: 80,-


Det blir lagt ut eget infoskriv om skytedager og tider, samt vaktliste.

For spørsmål kontakt leder av leirdueutvalget Olav Haugli på telefon: 909 61 372


Sørum jegerforening har også gått til innkjøp av en utlånshagle som kan benyttes på våre skytinger. Dette har vi gjort, da mange syntes det å kjøpe egen hagle er en veldig stor investering før man vet om man egentlig kommer til å bli brukt.


Sørum jegerforening er heldige og har Stian Furulund som skyter hos oss. Stian er utdannet hagleinstruktør av NJFF og kan gi instruksjon de gangene han er på banen. Det vil også bli satt opp 2-3 faste datoer for  de som ønsker grundig instruksjon hvor Stian vil være til stede for dette. Her vil vi anbefale nybegynnere og uerfarne til å delta, men ogs andre som ønsker påfyll av  kunnskap når det gjelder skyting med hagle. Disse dagene er prioritert for undervisning/instruksjon, slik at det må påberegnes mer venting og tid enn under vanlig skyting.

​​

Regler for banen kan du lese mer om her


- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.