Jakt
Publisert 08.02.2016 11:01
Oppdatert 19.02.2020 11:06
Jakt
Jakt har lange tradisjoner i Sørum. Bilde er fra harejakt i Jultonåsen
I Sørum finnes det gode jaktmuligheter for våre medlemmer og innbyggere.

​​​​​​Sørum jegerforening har inngått leieavtale med Sørum Grunneierlag om leie av jaktrettigheter på småvilt.​ Se egen fane for jaktinfo og kortutsalg.

Vårt jaktområdet ligger på vestsiden av glomma, og dermed på utsiden av forvaltningsområdet for ulv. Dette betyr at det er svært sjeldent ulv innom vårt område, og dermed trygt i forhold til jakt med hund.

I tillegg til jaktkortsalg, arrangerer Sørum jegerforening flere fellesjakter på blant annet rådyr og rev igjennom året. Spesielt fellesjakt på rev er en tradisjon som har pågått i mange år, og er en veldig populær aktivitet på tid i året hvor det ikke foregår så mye annen jakt.

Sørum jegerforening ønsker å tilrettelegge for høy beskatning av predatorer i vårt området, og har dermed etablert en egen reveglugge for åtejakt på rev som våre medlemmer kan disponere. Se også egen fane for mer informasjon.

Jaktrettigheter på elg og rådyr tilhører fortsatt grunneiere, og det henstilles till å vise hensyn til dette når denne jakten foregår. Vi har stengt for småviltjakt første uken i elgjakten fra 5. oktober.- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.