Damenes Torsdag
Publisert 09.06.2020 00:47
Oppdatert 09.06.2020 01:31
Damenes Torsdag
Standplassleder Kristina Fredriksen
Dameskyting

​​​​​​​​Det er Damene som er i fokus hver torsdag på Lerduebanen til Udnes JFF.

Ann Kristin og Kristina har nå startet opp egen dameskyting hver torsdag på Lerduebanen til Udnes JFF.   Dette er ett lavterskel tilbud kun for damer. 

  

Det er vært Dameskyting hver torsdag i 5 uker nå og dette vil fortsette hver torsdag frem til høsten. (feriestengt juli)  Damene forteller at det er plass til flere skyttere og hvis noen ønsker å komme og se hva dette er så er dere hjertelig velkommen.
Ann Kristin og Kristina forteller at det er mellom 5-9 stk og skyter hver torsdag fra hele Romerike, tilbakemeldingene fra deltagerne er veldig positive og mange av skytterne kommer gjerne flere torsdager og skyter.  Det er både skyttere uten erfaring og med erfaring som deltar.

 

Skytingen foregår på Trapbanen hvor det skytes på lerduer som blir sendt ut og ifra skytteren. Dette er en veldig morsom og nyttig treningsform med hagle.
Det gis selvfølgelig veiledning og opplæring.  Det er ønskelig at deltagere har egne våpen foreløpig, det vil være mulighet til gratis lån av våpen etterhvert når nasjonale retningslinjer tilsier dette.​


Skytingen foregår hver torsdag fra kl 17.30 - 19.30. (ved stor pågang kan det skytes frem til kl 2100)  Det selges serier a 25skudd, prisen er 100,-(medl) 110,- (Ikke medl)  Klippekort 10 serier kan også kjøpes (1000,-/1100,-) Ved kjøp av klippekort gis det 1 gratis serie ved innlevering av brukt klippekort.  Alle priser er inkl patroner og lerduer, ved kjøp av serie med egne patroner er prisene: Serie 50,-/60,- Klippekort 500,-/600,-

Ann Kristin og Kristina ønsker alle damer velkommen

- Annonse -
NJFF-butikken
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.